Burleanu își toacă angajații :). Nimeni nu îl mai vrea președinte!

Burleanu își toacă angajații de la FRF, iar declarația lui Andrei Vochin, mâna dreaptă și urechea stângă a actualului șef de la Federație, e concludentă: „Ar fi extraordinar să candideze Lupescu!”.

Foto: STEFAN CONSTANTIN / SPORT PICTURES

Ionuț Lupescu a aflat din presă că va candida la președinția Federației Române de Fotbal și a venit cu o dezmințire în ProSport. „Mai mult mă vor alții candidat. Unii încearcă să forțeze nota”, a declarat oficialul UEFA, sabotând un plan genial.

„Candidatura lui Lupescu era doar o fentă. Răzvan Burleanu punea toate tunurile pe el. Cu câteva zile înaintea alegerilor, după ce Ionuț ar fi fost arestat, noi am fi scos din joben adevăratul candidat. Acum, Pompiliu Popescu va trebui să se gândească la o altă strategie și nu prea mai e timp. E posibil să îl susținem pe Victoraș Iacob, chiar dacă spune numai tâmpenii”,  ne-a șoptit, la propriu, un membru al grupului de inițiativă „Generația de Aur 1994”.

Angajații de la Casa Fotbalului au plecat, însă, pe fentă. Crezând că se va pune bine cu viitorul șef, Andrei Vochin a declarat că „ar fi extraordinar să candideze Ionuț Lupescu”.

Terorizați de limba de lemn a lui Răzvan Burleanu, membrii FRF sunt gata să trimită la UEFA o scrisoare anonimă în care să îl implore pe Lupescu să candideze cu adevărat.

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Am intrat în posesia unui fragment din textul redactat pe ascuns în subsolurile FRF: „Ionuț, te implorăm să candidezi! Burleanu ne toacă creierii. Pe bune! Cum intri în Casa Fotbalului, auzi un sunet continuu ca de toacă, scos de limba lui de lemn, în care vorbește despre buna guvernanță, separația puterilor în stat, domnia legii, de UE și ce a mai învățat la școala politică. I-am triplat diurna ca să stea mai tot timpul în delegații. Altfel, ajungeam la balamuc”.

Cetățenii din blocurile învecinate au fost și ei terorizați de toaca lui Burleanu, în perioada în care a fost conceput programul de candidatură 2018-2022.

„Când Burleanu ăsta a citit cu voce tare titlul programului – «Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal» – mi-a crăpat geamul de la bucătărie. Când a citit ce scrie la pagina 6 – «Păstrând și continuând tot ce am făcut bun, dezvoltând permanent și inovând, mărind investițiile și implicarea fiecăruia dintre noi» – mi s-au făcut țăndări termopanele de la balcon. A trebuit să scot celelalte geamuri, ca să nu rămân fără ele, chiar dacă era decembrie”, s-a plâns Gică Contra, care locuiește la etajul 2 și este rudă de gradul 6 cu Cosmin Contra.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...