Burleanu reales, la al „enșpe”-lea congres

În cadrul Adunării generale a oamenilor de fotbal din întreaga țară, tovarășul Răzvan Burleanu a fost reales, în unanimitate, în funcția de președinte al Federației Socialiste de Vorbe Goale. 

burleanu
FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Înt-o atmosferă de deosebită însuflețire, reprezentanții întegului popor fotbalistic au adresat un înflăcărat omagiu, de stimă, înaltă prețuire și vie recunoștință tovarășului Răzvan Burleanu. Acesta a dus fotbalul românesc pe cele mai înalte culmi de progres și civilizație, prin programul de făurire a societății federale multilateral-dezvoltate și a înaintării României, cu spatele, spreurna a patra valorică a fotbalului mondial.

Tovarășul Răzvan Burleanu a luat cuvântul de la înalta tribună a congresului al „enșpe”-lea. Redăm câteva dintre cele mai importante mesaje ale comandantului nostru suprem:

Dragi tovarăși și prieteni, cetățeni ai Federației Socialiste de Vorbe Goale,

Am încheiat un nou mandat la cârma fotbalului românesc, cu importante realizări în dezvoltarea acestui sport și cu ridicarea gradului general de civilizație al Federației noastre socialiste. Începem azi altul, cu aceleași gânduri de mărire a salariilor și a diurnelor noastre.

„Burleanu, numărul unu / Că ca tine nu-i niciunu’”

Marea dezbatere în Federație și în întreaga societate fotbalistică pe baza tezelor din cel de-al „nșpeminusunu”-lea mandat, cu privire la problemele fundamentale ale fotbalului românesc și stadiul actual al construcției socialiste în federația noastră, a evidențiat cu putere marile realizări obținute de fotbalul românesc, în construcția socialismului spre visul de aur al poporului, calificarea la un Campionat Mondial până în 2074”. (urale și aplauze îndelungi, deși nimeni n-a înțeles nimic. Se scandează „Burleanu, numărul unu / Că ca tine nu-i niciunu’”). Mai bine oprim aici discursul președintelui.

În continuarea lucrărilor, a luat cuvântul tovarășul Gabriel Bodescu, secetarul general adjunct al Federației socialiste, care a adresat un omagiu președintelui reales:

Vezi și:   Nu vă mai prezentați cu Feroe!

„Cu cele mai alese sentimente de profundă dragoste, stimă şi preţuire, vă rugăm să ne permiteţi, mult stimate şi iubite tovarăşe Răzvan Burleanu, să ne unim în gând cu ţara şi să vă adresăm, la realegerea dumneavoastră în fruntea fotbalului românesc, cele mai calde şi respectuoase felicitări, împreună cu urarea fierbinte de multă sănătate şi viaţă îndelungată, de nesecată putere de muncă, spre binele şi prosperitatea Federației noastre socialiste, spre ridicarea ei în glorie şi măreţie, pe cele mai luminoase culmi ale progresului și civilizației!

Fotbalul mic nu se oprește din urale

Vă adresez cu profundă recunoştinţă şi adâncă preţuire cele mai călduroase mulţumiri pentru laborioasa dumneavoastră activitate, pe care o consacraţi cu atâta dăruire propăşirii continue a fotbalului românesc şi fericirii membrilor Adunării generale, pentru triumfului socialismului în întreg fotbalul nostru!”

(Din nou urale și scandări la adresa mult-iubitului). 

Ședința se încheie, dar reprezentanții asociațiilor județene de fotbal și ai fotbalului feminin se opresc din urări abia după ce răgușesc.

Așadar, tovarășul Răzvan Burleanu a fost reales în funcția de președinte al Federației Române de Vorbe Goale, după ce a reușit din nou necalificarea glorioasă a echipei naționale la un turneu final!

Să trăiți și să ne conduceți pe vecie!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...