Talpan cere în instanță ca Duckadam să își schimbe numele!

Florin Talpan e de neoprit: va cere în instanță ca Helmuth Duckadam, președintele de onoare al Stelei fără nume, să își schimbe numele! 

Helmuth Duckadam
Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Singurul angajat al MApN care apără poporul român de scursurile care vor să îi fure valorile somează serviciul de evidență a populației să ia măsuri imediate și concrete împotriva portarului din finala de la Sevilia. Altfel, se va adresa instanței!

„Numele de Helmuth Duckadam a devenit cunoscut în toată lumea după ce echipa de fotbal Steaua București a cucerit Cupa Campionilor Europeni. Dacă domnul respectiv, care îndeplinea în acel moment funcția de portar, nu evolua pentru Steaua, atunci nu auzea nimeni de el. Pe cale de consecință, el, ca persoană fizică, nu are niciun drept să înregistreze beneficii de pe urma acestui nume celebru”, a țipat Talpan, agitând în aer o foaie pe care era desenat un Pinalty.

Juristul Armatei a reușit să ajungă în fața ziariștilor după ce a scăpat de placajul a trei generali cu peste 120 de kilograme fiecare. Aceștia au încercat să îl oprească, dându-și seama în ce lumină ridicolă va pune, din nou, întregul minister.

————————————–
Vezi toate pamfletele SPORTescu.ro sau citește-l pe cel mai popular
————————————–

„Helmuth Duckadam trebuie să își schimbe numele. Eu, Florin Talpan, fără să am nevoie de aprobarea vreunui superior, somez serviciul de evidență a populației să ia măsuri imediate și concrete împotriva acestui individ. Țin să precizez că nu va avea voie să se intituleze nici HD. Nici măcar Full HD, pentru că acest nume a fost deja întregistrat de producătorii de televizoare”, a continuat, furibund, reprezentantul MApN.

De altfel, juristul l-a dat în judecată pe Duckadam pentru că a apărat prea multe penalty-uri în finala cu FC Barcelona:. „Vom afla adevărul. Eu cred că e ceva necurat la mijloc. Mă voi duce personal pe stadionul pe care s-a jucat meciul și voi preleva fire de iarbă. Am vorbit cu specialiștii noștri de la CSA și mi-au spus că nu e normal să parezi atâtea lovituri de la 11 metri. Somez UEFA să îi retragă cel puțin unul dintre penalty-urile apărate”.

Justițiarul a promis că nu se va opri până când forul european nu va decide rejucarea finalei, cu aproximativ aceiași jucători ca în mai 1986.

În spatele lui Talpan, doi generali făceau semne disperate că omul e dus, iar al treilea îi punea coarne.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul:
- lasă un comentariu mai jos sau intră în Comunitatea SPORTescu de aici, iar dacă exista un subiect care te-ar interesa mai mult te rugăm să ni-l comunici pe adresa redactiei;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și link către această pagină.

9 COMENTARII

  1. Cea mai tare faza. Vorbind serios, cine e Talpan asta, de vrea asa multe? A starnit un razboi in fotbalul romanesc, doar ca sa-si faca reclama sau vrea sa distruga Steaua?

  2. marian, talpan este omul care a aruncat o privire peste cateva documente si a descoperit o ilegalitate. iar realitatea juridica conform instantelor din romania este de partea lui florin talpan. restul e cancan. spre exemplu ca chestia aia de pe tricourile afiste de reghe si memelusul 5 mai mare decat 3

  3. Oamenii bunii lui talpan asta,saa-i gasim un doctor sa-ti faca control la cap. Talpan asta cum poate sa spuna de legenda fotbalui romanesc despre Helmunth Dukadam care a facut istorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...