Aspectele la care trebuie să fii atent atunci când alegi casa de pariuri sportive online

Alegerea unei agenții din lista de case de pariuri sportive a devenit o treabă destul de complicată, pentru că oferta este foarte bogată. Totuși, e mai bine să fie așa decât să ai la dispoziție doar câțiva operatori, care nu sunt forțați de mediul concurențial să ofere servicii tot mai bune.

aspectele

Ca să te bucuri de o experiență de joc așa cum îți dorești, este bine să analizezi cu atenție piața înainte de optezi pentru un operator sau altul. Desigur, ne referim doar la operatorii licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Cei de pe lista neagră ies din discuție.

Notorietatea este un indicator important

Notorietatea reprezintă un prim indicator atunci când vrei să vezi cât de bună este o agenție de pariuri online. Dacă vei intra pe internet sau în discuțiile cu prietenii vei afla că bookmakerul „X” este „cel mai tare”. Nu trebuie să iei de bună această etichetare, însă este un punct de început. Îți notezi numele operatorului respectiv și continui să te informezi, inclusiv din topurile popularității publicate de site-urile care scriu despre industria de gambling.

După ce ai adunat 4-5 nume de agenții, treci la faza următoare, în care compari efectiv ce are de oferit fiecare. În România (și nu numai) există o vorbă: „Dacă-i gratis, cu plăcere!”. În această ordine de idei, prima secțiune a site-ului de pariuri pe care o poți analiza este cea rezervată ofertelor. Operatorii îți acordă fonduri suplimentare, pariuri gratuite sau pariuri fără risc atunci când te înregistrezi pe platforma lor.

Ulterior, din postura de client deja existent, ai parte și de alte beneficii. Unele oferte sunt mai avantajoase pentru tine, altele mai puțin bune. Acordă un rating și treci la pasul următor.

Vezi și:   „Stele pentru îngeri. Împreună pentru o cauză mai bună”

Cum poți departaja ofertele pe fotbal

Analizează ofertele sportive prin prisma disciplinelor pe care le urmărești și la care ești de părere că te pricepi cel mai bine. Peste 90% dintre români joacă pe fotbal. Dacă ești unul dintre microbiști, te poți considera privilegiat, pentru că operatorii de top oferă meciuri din zeci de țări, pe lângă competițiile internaționale. 

Probabil că nu ai de gând să mizezi pe liga din Vietnam (deși multe agenții o au în listă). Dacă ești om „normal” și pariezi pe campionatul României, pe ligile europene majore, pe cupele europene sau pe jocurile interțări, le găsești peste tot, ceea ce înseamnă că trebuie să fii atent la alte aspecte pentru a departaja bookmakerii. Aceste aspecte sunt opțiunile de pariere și cotele.

Foarte utile sunt liniile asiatice, întrucât îți permit să joci „acoperit”. Acum câțiva ani erau doar câteva agenții care le ofereau. În prezent, ele se regăsesc pe mai toate platformele, dar diferă numărul de opțiuni de pariere, atât pentru handicapuri (pe rezultat), cât și pentru totaluri (pe goluri). Pe unele site-uri găsești doar 5 linii asiatice, iar pe altele 10.

Este ușor să compari cotele

Este simplu să faci un top al agențiilor în funcție de cote. Te uiți la două trei meciuri din competiții diferite ca importanță și vezi ce valori oferă fiecare dintre casele de pariuri luate în considerare. Ai grijă, însă, că politica referitoare la cote se schimbă periodic. Un operator care acum stă bine poate să scadă nivelul în viitor, și invers.

În cazul în care ai timp să urmărești evenimentele sportive și îți place să joci live, foarte importantă este platforma de „In-play”. Evident, trebuie să aibă prioritate agențiile care oferă serviciu de video streaming live. Uneori, e diferență mare între operatori ca și număr de jocuri în desfășurare pe care se poate paria.

Vezi și:   Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu - Povestea a doi mari gimnaşti

Interesează-te și cât de prompt este serviciul de Relații Clienți. Nu se știe niciodată când vei avea o nelămurire și e păcat să aștepți răspunsul ore sau chiar zile, când el poate veni pe loc.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...