Politica de utilizare SPORTescu.ro

1.Accesarea website-ului

Site-ul conține noutăți și articole sportive, redactate în stil clasic sau umoristic. Conținutul are scop pur informativ și ca atare SPORTescu.ro nu-și poate asuma responsabilitatea pentru incompatibilități de orice natură.
www.sportescu.ro se va accesa numai în interes personal și nu comercial iar spamul nu este tolerat sub nicio formă.

SPORTescu.ro conține numeroase link-uri externe către siteuri din România sau către site-uri internaționale, publice sau private. De asemenea, serviciul SPORTfeed preia informații/imagini de pe rețelele sociale (Twitter, Facebook) prezentandu-le vizitatorilor.
La accesarea acestora vizitatorii/utilizatorii sunt în afara www.sportescu.ro și au obligația să respecte termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor respective.

SPORTnotif, disponibil pe SPORTescu.ro in meniul principal, este o aplicatie prin care se  trimit notificari, prin Facebook, catre vizitatorii care subscriu la acest serviciu.
Dezabonarea de la aceste notificari, se face din contul de Facebook al vizitatorului.

2. Limitări tehnice

SPORTescu.ro nu iși asumă răspunderea în cazul în care informațiile puse la dispoziție nu se pot accesa de către vizitatori/utilizatori, indiferent de perioada de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

3. Comentarii

Ca vizitator, utilizator, al website-ului SPORTescu.ro, iti asumi raspunderea pentru orice comentariu pe care il postezi in spatiul dedicat, din subsolul articolelor.
Comentariile postate pe retelele sociale, direct de pe SPORTescu.ro, se publica live, fara moderare prealabila, si, ca atare, va rugam sa raportati orice comentariu abuziv sesizati.

4. Preluare știri / informații

Este permisă preluarea primului paragraf al articolelor cu specificarea sursei (SPORTescu.ro) și link către articolul complet. Pentru alt gen de colaborări este necesar acordul scris al publicației, pentru care vă rugăm să ne contactati.

5. Administrarea website-ului

Website-ul este administrat de SC Pro Strategy Group SRL, cu sediul în Câmpina, strada Griviței nr. 65. Telefon 0726 364 579 (Edi Tecșan).

Această pagină se actualizează permanent, așa incât recomandăm vizitarea frecventă a acestei secțiuni.