SPORTescu lucrează pentru tine

Servicii SPORTescu: lucrăm pentru tine, pentru voi, pentru sport! Avem experienţă, suntem de mulţi ani în domeniu – unii dintre noi de aproape două decenii, aşa că standardele noastre sunt dintre cele mai înalte. Dacă vă doriţi excelenţă în sport, nu ezitaţi să alegeţi Serviciile SPORTescu. Sigur veţi avea doar de câştigat.

servicii sportescu - asigurari - articole - branding - mape

De la editare articole, la asigurări pentru sportivi, ajungând până la ridicarea brandului personal, printr-o strategie online bine pusă la punct. Iată, concret, ce vă putem oferi:

1.    Editare articole și știri pentru promovarea firmelor sportive, a site-urilor de pariuri, concepere comunicate de presă – îmbrăcăm informații tehnice în articole interesante pentru publicul larg.

2.    Asigurări NN pentru sportivi – asigurări medicale private (ultima noutate în domeniu – ți se plătesc serviciile medicale de la clinicile și spitalele particulare); asigurări de viață (firma de asigurare plătește o sumă consistentă în caz de deces); asigurări tip rentă de studii pentru copii.

3.    Ridicarea brandului personal al sportivilor, al cluburilor și al asociațiilor sportive – articole și interviuri în presa sportivă, postări pe facebook, twitter, Instagram, creare și întreținere site personal

4.    Mape de prezentare pentru cluburi și asociații sportive – editare într-un stil plăcut, scris corect gramatical, evidențiere avantaje.

5.    Editare reviste de prezentare pentru cluburi și asociații sportive – documentare, realizare interviuri, reportaje, poze, corectură, paginare, tipărire.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...