Șoșoacă poate declanșa un tsunami în „cazul Djokovic”!

Cazul Novak Djokovic: cinci australieni din doi consideră că toate valurile pandemiei, puse unul peste celălalt, sunt un mizilic pe lângă tsunamiul pe care l-ar putea declanșa Diana Șoșoacă dacă ar porni înot spre țara lor, ca să facă dreptate pentru tenismanul sârb.

cazul Novak Djokovic
Credit foto: facebook.com/djokovicofficial

Novak Djokovic a ajuns la Melbourne pentru a participa la Australian Open, dar nu a putut trece mai departe de aeroport din cauza faptului că nu este vaccinat. Ca peste tot în lume, și în „țara cangurilor” există o categorie de jurnaliști care au o plăcere diabolică în a semăna panică. Aceștia și-au făcut datoria la doar câteva ore după ce autoritățile l-au interzis pe sârb, lansând un zvon incredibil de fals: vașnica apărătoare a drepturilor nevaccinaților, Diana Șoșoacă, este în drum spre Melbourne!

„Conștientă că nu are cum să găsească din scurt un bilet de avion spre Antipozi, senatoarea a ales calea mai simplă: va înota de la Constanța până la Melbourne”, au scris teroriștii de serviciu. Un tabloid chiar a publicat o poză cu Șoșoacă în costum de baie roz din șase bucăți, imaginea fiind blurată în totalitate.

„Am râs cu poftă când am citit declarațiile tatălui lui Djokovic, cum că Novak este Spartacus care luptă împotriva ipocriziei și cum că este gata să se bată în stradă cu autoritățile. Ce nebun! În schimb, când am văzut știrea cu Șoșoacă, mi-a rămas chifteaua de crocodil în gât. Imediat ce se aruncă în apă femeia aia, se fac valuri de un metru spre un metru jumate. Vă dați seama la ce înălțime ajung până aici? Cred că nu vă dați seama!”, ne-a țipat în telefon Mark Dundee, în timp ce își făcea bagajele pentru a se refugia pe cea mai înaltă clădire.

Vezi și:   Două medalii de aur și două de bronz într-o zi pentru România la CE de gimnastică pentru junioare

Gașca Șoșoacă: „Australian Open nu există!”

Gluma se îngroașă. Membrii „Fan club Diana Șoșoacă” din Melbourne s-au mobilizat și sunt gata să protesteze, înlocuind pe pancarte cuvântul „Covid” cu „Australian Open”: „Australian Open nu există”, „Australian Open este doar un turneu ușor”. Îmbrăcați în costum de scafandru, mulți dintre ei speră să supraviețuiască tsunamiului pentru a-și întâlni preferata.

Această situație nu ar fi existat dacă organizatorii turneului de Grand Slam, care l-au invitat pe Djokovic, ar fi fost pe aceeași lungime de undă cu autoritățile. „Am fost la un bird watching în Noua Zeelandă, am pozat pinguini. A rezultat un album frumos. Din păcate, nu ne-am pus la curent cu ce s-a întâmplat în ultimul an și nu știam că s-a inventat un vaccin pentru coronavirus. Chiar ni s-a părut ciudat că Novak tot insista că nu e vaccinat. Am crezut că e vorba de antigripal. I-am spus: nicio problemă, că la noi e vară”, a mărturisit unul dintre autorii morali ai încurcăturii.

Novak sprijină egalitatea între toți oamenii pe planetă, mai spunea tatăl tenismanului. Da, mai ales egalitatea între cei care nu au voie să intre în Australia nevaccinați și cei care forțează intrarea pentru că sunt vedete. Suntem siguri că în camera de hotel în care este cazat Novak Djokovic răsună hitul lui Puya, „Undeva în Balcani”.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...