Florinel este calificat să conducă orice! Permis multifuncțional!

Florinel Coman este calificat să conducă orice autovehicul, așa că nu-l mai criticați pe băiat. Are permis pentru toate categoriile!

totul
Credit foto: sportpictures.eu

Florinel Coman a fost oprit pe Autostrada Soarelui pentru că mergea cu 165 km/h. Jucătorul FCSB-ului le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere obținut în Ucraina. Potrivit Prosport, pe act erau trecute categoriile A, B și BE, însemnând că posesorul poate să conducă și vehicule cu remorcă.

Ne pare rău să o spunem, dar sursa amintită a prezentat o informație incompletă. Dacă ar fi dat pagina, jurnaliștii ar fi observat și categoriile C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, Ș, T, Ț, U, X, Y, Z, V și W. Cu alte cuvinte, Florinel Coman este calificat să conducă orice, de la drezine până la farfurii și castroane zburătoare.

Florinel, salariu modic la FCSB

Din sursele noastre, Florinel a mers să facă școala de șoferi în Ucraina din necesitatea de a fi șofer de tir. Salariul modic de 20.000 de euro, primit de la Becali, îi ajungea doar de câteva seri în club cu bomba sa sexy. Imediat după obținerea permisului, a avut noroc și și-a găsit un al doilea job. Noaptea transportă țigări cu tirul în toată țara, iar dimineața se prezintă la antrenament. De aceea nici nu poate să se lase de fumat. Trebuie să facă CTC-ul mărfii înainte să o predea.

Uneori, face și câte un bacșiș. Ba ară un câmp cu tractorul și recoltează grâul cu combina pentru Ioan Niculae, ba curăță câte un teren cu mașina de deszăpezit, ba nivelează gazonul cu mașina de tuns iarbă, ba vinde cozonaci făcuți la mașina de pâine.

Vezi și:   Dan Petrescu a trecut prin clipe de groază la FCSB – CFR

De jucat fotbal, nu a mai jucat în 2021, fiind prea obosit, dar s-a îmbogățit și a devenit arogant. Are acasă o autobază întreagă de troleibuze care funcționează wireless. Coechipierii povestesc că, într-o zi, Florinel a venit la antrenament cu excavatorul.

Impresionat de sacrificiul făcut de atacant pentru iubita sa, Gigi Becali a anunțat, chiar în ajunul zilei de Dragobete: „Eu am grijă de copiii mei (…) o să-i fac salariu de 50.000 de euro pe lună”. Încă o dovadă clară că meritocrația și profesionalismul sunt la ele acasă la FCSB.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...