Magaye Gueye, victima femeii de serviciu!

Magaye Gueye (în imagine, faultat de minge) s-a trezit în mijlocul unui scandal mare cât lehamitea sa față de Dinamo: testul antidoping de după meciul din Cupa României, cu FCSB, a scos la iveală că atacantul consumase cocaină.

Magaye
Credit foto: sportpictures.eu

Înaintea meciului cu FCSB din Cupa României, Dinamo a solicitat un control antidoping. Zis și făcut. Câțiva fotbaliști de la ambele echipe au dat probe biologice după fluierul final. „Câinele” Magaye Gueye, care jucase o repriză, a ieșit pozitiv. Era „dopat” cu cocaină.

„Magaye e în stare de șoc. Când l-am sunat, nu urmărise presa, era buimac. Nu cred că juca teatru, mi-a zis că de la mine află. Nu-i venea să creadă. Zicea că poate i s-a înscenat”, a declarat managerul sportiv Mario Nicolae.

Din câte se pare, nu a fost nicio înscenare, ci mai degrabă o neatenție a femeii de serviciu de la club. Cunoștință veche a lui Adrian Mutu, Tanti Coca nu mai ștersese de două luni praful din zona de vestiar în care se dezbrăca Magaye.

Dănciulescu: Magaye Gueye e nevinovat!

„Eu cred că e nevinovat. Știu exact ce s-a întâmplat. Înainte să iasă la încălzire, Magay a mai numărat o dată like-urile strânse de filmulețul din jacuzzi, cu cele două fete. Nu le spun cum le-a zis el, că îmi e rușine. A văzut că lipsea un like. A crezut că i-a căzut când a scos telefonul și s-a aplecat să se uite pe jos după el. Atunci a dat cu nasul de scaunul plin de praf”, ar fi povestit Ionel Dănciulescu, uitând că nu mai e obligat să mușamalizeze tot ce se întâmplă la Dinamo.

Mario Nicolae a spus că francezul a participat acum ceva timp la o petrecere într-o casă în care era praful de două degete, dar a fost prevăzător și s-a dus cu pămătuful, deși o rugase și pe prietena Laurette să vină cu un aspirator de mână.

Vezi și:   Dan Petrescu a trecut prin clipe de groază la FCSB – CFR

Oricum, conducătorii dinamoviști au anunțat că vor fi neiertători cu francezul, nu ca atunci când nu le-a păsat că îl durea în ceva de club. Oare ce măsuri vor lua? Nu îl vor mai trimite pe teren cât timp va fi suspendat?

Derulăm puțin înapoi: Dinamo a fost cea care a solicitat testul antidoping. Încă o dată se dovedește zicala „cine sapă Groapa altuia cade singur în ea”. Nemec e accidentat, Magaye e suspendat, mai rămâne în atac doar Morsay, care e la fel de talentat precum o morsă.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...