Contra lui Contra? Pariuri nebune pe naționala României

Contra lui Contra? Bookmaker-ul care sponsorizează naționala României a făcut o reparație morală după mai multe gafe comise în relația cu FRF, gafe care au dinamitat atmosfera la Casa Fotbalului. „Tricolorii” devin cei mai mari favoriți din istoria pariurilor!

contra
Credit foto: Sportpictures.eu

Continuă neînțelegerile dintre Federația Română de Fotbal și casa de pariuri care sponsorizează echipa națională de fotbal. După ce departamentul de comunicare a  sugerat că pariurile reprezintă ceva rușinos, bookmakerul a stricat atmosfera la Casa Fotbalului introducând în ofertă un pariu despre posibila înlăturare a lui Cosmin Contra de la prima reprezentativă.

Printre înlocuitorii nominalizați se afla și Jose Mourinho, care avea o cotă comercială: 999,00. Contra a râs de pariu, catalogându-l drept „nebun”, dar Răzvan Burleanu nu a gustat gluma și, potrivit gsp.ro, i-a cerut „partenerului” să scoată respectivul pariu din ofertă, ceea ce s-a și întâmplat.

Același operator de pariuri îl mai supărase o dată pe Burleanu, creditându-l pe Ionuț Lupescu, zis „Kaiserul”, cu cele mai mari șanse la alegerile pentru președinția FRF, iar șicanele nu se opresc aici: „tricolorii” au cota 3.40 să câștige grupa din Liga Națiunilor, în timp ce Serbia este dată ca primă favorită (cota 1.60)!

Contra cui? Contra Contra

„Nu putem sta cu mâinile în sân când este zdruncinat moralul echipei naționale. Nistor, un jucător talentat, l-a sunat seara pe selecționer și i-a comunicat că a simțit cum i se inundă ghetele cu plumb când s-a uitat pe site și a descoperit cota de 3.40. Cei de la casa de pariuri parcă sunt contra lui Contra”, s-a revoltat un specialist în dezvoltare durabilă de la Casa Fotbalului.

Vezi și:   Măsuri excepționale în sportul românesc: așa luăm sigur medalii la Jocurile Olimpice!

Astfel, președintele FRF s-a văzut nevoit să intervină din nou în oferta operatorului, iar rezultatul a revoluționat piața pariurilor.

Când se va actualiza oferta, România va avea cota 0.80 la câștigarea grupei, adică cea mai mică din istoria jocurilor de noroc: dacă mizezi 100 de lei, iar pariul este câștigător, primești 80 de lei. „Ne-am gândit la această cotă ca la o reparație morală pentru toate gafele comise până acum în relația cu FRF. Nu există cotă mai mică, poate doar 0.70 sau 0.60. România a devenit cea mai mare favorită din toate timpurile la câștigarea unei grupe, ceea ce spune totul despre încrederea pe care o avem noi în echipă”, ne-a spus un reprezentant al bookmaker-ului.

Acesta a dezvăluit că, deocamdată, s-a renunțat la ideea de fi introdus un nou pariu antepost: „Este Răzvan Burleanu cel mai slab președinte al FRF? Da – cotă 1.15; Nu – cotă 859.99”.

În locul pariului care ar fi putut să îi supere din nou pe federali, va fi introdus unul pe Dinamo: „După Mahlangu, care jucător important va mai fi vândut până la data de 4 septembrie 2018: Nistor (cotă 1.25), Popescu (cotă 1.60), Penedo (cotă 1.61), Salomao (cotă 1.70), Popa (cotă 1.82), toți (cotă 2.45).

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...