Joci biletul zilei? Verifică dacă nu faci ceva bine

Joci biletul zilei? Care este bilanțul tău în ultima lună? În cazul în care nu este satisfăcător, vezi mai jos cum se comportă profesioniștii și îți vei da seama dacă e ceva ce nu faci bine. 

joci biletul

Înainte de a prezenta cum sunt gândite biletele, trebuie să vorbim despre baza activității de parior: managementul banilor. Indiferent de cât de bine te pricepi la sport, sunt șanse minime de reușită pe termen lung dacă nu ai un plan financiar bine pus la punct.

În primul rând, trebuie să stabilești ce sumă îți permiți să joci la pariuri în fiecare lună. Nu uita că betting-ul trebuie să reprezinte doar o metodă de divertisment, deci alocă doar fonduri care să nu îți afecteze cheltuieli de bază, precum cele pentru întreținere, pentru mâncare, pentru îmbrăcăminte, pentru educație etc. Ideal ar fi să nu alimentezi contul de pariuri cu mai mult de 5% din veniturile lunare.

Exemplu de Money Management

Așadar, dacă ai un venit de 5.000 de lei (să zicem), nu dedica pariurilor mai mult de 250 de lei. Dacă pierzi această sumă, oprește-te până în luna următoare. Ca să nu rămâi fără bani din primele zile ale lunii, poți să împarți cei 250 de lei în mai multe tranșe.

În al doilea rând, împarte bankroll-ul în unități și calculează miza fiecărui bilet în funcție de risc. Pe un bilet pe care îl consideri foarte sigur poți paria 10/10 unități, iar pe unul foarte riscant poți plasa 1/10 unități. De exemplu, 250 de lei pot reprezenta 100 de unități de 2,5 lei fiecare. Actualizează valoarea unității în fiecare dimineață. Astfel, cu cât ai mai puțini bani, cu atât mizele vor fi mai mici, deci va fi pericol scăzut să rămâi cu balanța pe zero.

Vezi și:   Schimbările legislative din domeniul jocurilor de noroc aduc marii jucători pe piaţă  

O dată ce ai stabilit strategia financiară, trebuie fii disciplinat și să o respecți indiferent de momentele prin care treci. Dacă reușești, atunci jumătate din „treabă” este deja făcută.

Cum procedează pariorii experimentați

Mai ai doar să urmezi pașii pentru găsirea celor mai bune pronosticuri. Pariorii experimentați procedează în felul următor:

Se axează doar pe competiții pe care le cunosc – un jucător de succes se limitează la 2-3 competiții dintr-un sport pe care îl știu la perfecție, astfel că au timpul necesar să urmărească toate partidele și să citească toate știrile despre echipele implicate;

Analizează meciurile în detaliu – cei care au bilanț pozitiv sunt atenți la fiecare element care ar putea influența desfășurarea jocului, pornind de la analizarea informațiilor statistice. Astfel, când intră să verifice biletul pe Real Bet, sau la altă agenție, li se confirmă că nu au muncit degeaba;

Nu exagerează cu numărul de selecții – ca să aibă șanse cât mai bune de reușită, pariorii responsabili nu pun mai mult de trei pronosticuri pe biletul zilei. În fiecare meci pot apărea evenimente imposibil de prevăzut la momentul analizei, deci probabilitatea de câștig este invers proporțională cu numărul de selecții;

Joacă doar pe cote realiste – un parior care înțelege fenomenul nu se lăcomește. Cu o cotă finală între 2.00 și 3.00, el se menține într-o marjă de risc acceptabilă și este pe profit dacă îi ies două bilete din trei, la mize egale. 

După ce ai citit cum acționează jucătorii de succes, ai observat ceva ce nu faci cum trebuie? Dacă da, îndreaptă greșeala și vei vedea că îți va merge mai bine la pariuri.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...