Primul comparator de cote pentru pariorii români

Azi îți prezint proiectul Supercote.ro, primul agregator din România, un produs la fel de valoros precum cele oferite pentru casele de pariuri din Occident. Și ne referim aici în primul rând la Oddschecker. Dar ce aduce nou acest start-up și ce înseamnă un comparator de cote?

Pariurile nu mai reprezintă demult o simplă joacă pentru utilizatorii români. Cuvintele de ordine în 2018 sunt: strategie, siguranță, statistică și perseverență. E destul de dificil să compilezi toată această informație, în așa fel încât să poți lua deciziile cele mai bune pentru pariurile tale.

Ce ai zice totuși dacă ți-aș spune că există atât pentru online, cât și pentru offline un comparator de cote, disponibil în mod gratuit, care te ajută să găsești într-un singur tab cea mai bună cotă pentru o victorie în deplasare a Barcelonei sau un GG avantajos din campionatul Turciei? Și doar pentru România.

Toate casele de pariuri într-un singur loc

Supercote a prins contur din dorința de a pune la dispoziție pariorilor cele mai bune cote și oferte de la toate casele de pariuri cu licență ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Varianta de pe site include cele mai importante evenimente sportive desfășurate pe o perioadă de trei zile.

Împărțirea evenimentelor se face pe sporturi, pe campionate și pe țări, în așa fel încât pariorul român să aleagă opțiunile care i se potrivesc cel mai bine.

Cum spuneam și mai sus, comparatorul românesc de cote are în vedere și casele de pariuri stradale, care reprezintă încă o alegere importantă pentru jucătorii din țara noastră.

Încă un aspect important pentru coordonatele Supercote este faptul că 75% din traficul de pe site este înregistrat în secțiunea fotbal. Restul de procente se distribuie în principal pe tenis și baschet, în funcție de calendarul competițional.

Vezi și:   Mădălina Bereș și Robert Glință vor fi portdrapelul României la Tokyo!

Unul dintre punctele forte ale proiectului Supercote îl constituie biletul virtual. Ce este acest bilet virtual și cum te ajută el să obții rezultate notabile în pariurile pe care le plasezi? Biletul virtual vine ca o replică a biletului propriu-zis la una dintre casele de pariuri afișate, dând astfel șansa pariorilor să compare câștigurile și să aleagă opțiunea cea mai avantajoasă.

Biletul virtual poate fi folosit și pentru a salva evenimente interesante, pe care să le folosești ulterior în strategiile tale de pariere. Dacă ești pasionat de statistică, poți să ții evidența câștigurilor, cât și a celor mai inspirate combinații, biletul virtual creând o arhivă pentru fiecare cont.

Secțiunile site-ului

Start-upul propune mai multe porțiuni interesante. Poți testa cu încredere comparatorul de cote, despre care am mai vorbit, dar poți arunca un ochi și pe zona de ponturi sau în categoria de surebets.

Nu în ultimul rând, Supercote prezintă și casele de pariuri cu licență ONJN, dar și un ghid complet și complex de pariere. După o parcurgere amplă a site-ului, vei vedea cu alți ochi pariurile și vei trece de la simpla pasiune la cel puțin o variantă de a-ți completa veniturile. Dar să luăm pe rând cele cinci zone principale din site.

Comparatorul de cote, despre care am detaliat și mai sus, afișează meciurile pe o perioadă de trei zile calendaristice. Se pot vedea cele mai mari cote posibile pentru fiecare eveniment. E foarte probabil ca Betano să ofere cea mai bună cotă pentru piața de Over/Under, dar Unibet să aibă cele mai bune oferte pentru Pauză/Final. Evenimentele se pot accesa separat pe Supercote, în felul acesta poți să iei o decizie excelentă de pariere.

Vezi și:   Pariorul de pe Wall Street: cum te îmbogățești din pariuri când ești la pământ!

Secțiunea Ponturi este actualizată zilnic și cuprinde sugestii pentru evenimentele importante. Aceasta se prezintă sub forma unor avancronici, unde contributorii proiectului vin cu toate informațiile relevante (statistici, clasament, rezultate directe). Rata de succes în acest moment este de 70%. Cu toate acestea, Supercote se află încă în căutarea unor tipsteri și content-writeri, oameni care să ducă acest procent chiar mai sus.

Surebets este o altă rubrică foarte interesantă din site. În traducere, surebets înseamnă pariuri sigure și este una dintre plăcerile vinovate ale pariorilor cu experiență. Acest tip de a juca (perfect legal), numit și arbitrage, este reprezentat de un set de pariuri care acoperă toate rezultatele posibile și, indiferent de rezultatul evenimentului, vei câștiga.

Pe Supercote găsești un calculator care, în funcție de suma pariată, îți va repartiza mizele corespunzător. Marginile de profit nu sunt foarte mari, dar merită să testezi măcar o dată.

Zona din site denumită Case de pariuri conține recenzii pentru fiecare din casele prezentate de specialiștii Supercote.ro. Ai bonusuri, beneficii și oferte povestite pe larg de oameni care urmăresc atent fenomenul.

Nu în ultimul, înainte de a investi un buget în pariuri, citește condițiile de eligibilitate și mai ales joacă responsabil.

În final, Ghidul de pariere. Aici afli cum se calculează cotele, cum își iau casele marja de profit, dar și explicația celor mai importante tipuri de pariuri. Tot aici găsești o comparație între jocul în agenție și cel online.

Nu ezita să folosești formularul de contact! Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp de la unul dintre consultanții proiectului Supercote.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...