Cum poți face ca biletele tale la pariuri să fie mai des verzi

Cum poți face ca biletele tale la pariuri să fie verzi de cât mai multe ori? Verdele este culoarea favorită a pariorilor. De ce? Pentru că fiecare bilet câștigător este bifat cu verde pe site. Nu se cunoaște cu exactitate de ce a fost aleasă această culoare, poate pentru că semnifică prosperitatea. 

Cum poți face ca biletele tale la pariuri să fie mai des verzi? În opinia celor care dedică multe ore studiului acestui domeniu, totul se reduce la găsirea răspunsurilor corecte pentru următoarele întrebări: 

1. Cum procedez cu managementul banilor?

2. Câte pariuri e bine să pun pe zi?

3. Pe ce piețe e mai bine să pariez?

4. E bine să pun pariuri individuale sau pariuri multiple?

5. Cum găsesc pariurile de valoare?

Iată și câteva idei de răspunsuri, care reprezintă în același timp sfaturi de urmat pentru cât mai multe pariuri câștigătoare pe termen lung:

1. Managementul banilor este cel mai important, pentru că elimină posibilitatea de a pierde tot bugetul într-un timp scurt. Miza trebuie ajustat la gradul de risc, care poate fi apreciat în funcție de cotă. E bine să joci:

  • 10% din bancă pe pariuri cu cote între 1.10 și 1.25 
  • 7% din bancă pe pariuri cu cota între 1.25 și 1.70
  • 5% din bancă pe pariuri cu cota între 1.70 și 2.50
  • 3% din bancă pe pariuri cu cota între 2.50 și 4.00
  • 1% din bancă pe pariuri cu cota peste 4.00

2. Oricâte pariuri consideri că au șanse bune de câștig. Dacă într-o zi oferta este slabă, nu paria doar ca să pariezi. Chiar e bine să mai faci o pauză.

Vezi și:   Să profităm azi de problemele lui Paris Saint Germain!

3. Acum, că pariurile online au luat o amploare deosebită, trebuie să ai în vedere o listă completă a caselor de pariuri care oferă opțiunilor de pariere cât mai variate pentru fiecare meci. Nu te încăpățâna să pariezi doar pe rezultat, sau doar pe goluri, sau doar pe cornere. În urma analizei partidei, vei depista piața care îți poate aduce profit în cazul acelui eveniment.

Doar pariuri individuale!

4. În fiecare meci pot apărea evenimente neprevăzute. Dacă îți iese chiar și un bilet cu trei selecții, trebuie să te consideri norocos, chiar și în cazul unor rezultate logice. Regula este să pui doar pariuri individuale.

5. Pentru a depista pariurile de valoare trebuie să cunoști foarte bine competiția. De exemplu, unii bookmakeri se pot raporta la poziția de lider al ligii a 2-a a lui FC Snagov și pot acorda cote mari pentru victoria adversarilor, dar tu știi că nu mai este Snagovul din tur. Din cauza problemelor financiare, au plecat antrenorul și cei mai importanți jucători, iar aceste plecări au slăbit echipa.

Cotele fluctuează în funcție de banii pariați pe selecții și există șansa ca unele echipe să fie subevaluate sau supraevaluate. E nevoie să fii la curent cu tot ce mișcă pentru a depista oportunitatea de profit. 

Este nevoie de timp, experiență și inspirație pentru ca verdele să fie culoarea predominantă pe ecran, în detrimentul celei roșii, care semnifică „pariu pierdut”.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...