Vin banii la Dinamo! Cortacero a trimis 40 de euro printr-un șofer de microbuz

Vin banii la Dinamo: Pablo Cortacero a trimis 40 de euro printr-un șofer de microbuz dubios. Șoferul, nu microbuzul. Teancul de bancnote a fost depus la bancă de Rufo Collado, care a aflat o chestie foarte tare de la un octogenar dinamovist de mic. 

vin banii
Credit foto: sportpictures.eu

Pablo Cortacero le-a închis definitiv gura celor care îi cântau prohodul lui Dinamo. Finanțatorul spaniol a trimis prima tranșă din injecția de capital de 10 milioane de euro, prin intermediul unui șofer de microbuz care face curse clandestine pe ruta București-Almeria. Plicul cu 40 de euro a ajuns pe mâna lui Rufo Collado, alintat „Rufă”, care a depus toată suma în bancă.

„V-am spus că nu aveți de ce să vă faceți griji. Pablo avea valizele cu milioane de euro la ușă, dar în ultima clipă și-a dat seama că nu poate părăsi Spania, din cauza pandemiei. Din fericire, este un tip descurcăreț, a găsit cum să ne trimită bani. Ar fi vrut să pună în plic 100 de euro, dar fața șoferului nu prezenta încredere”, a exclamat Collado, fluturând teancul de bancnote de 5 euro, în timp ce stătea la coadă la ghișeu.

Aflat la aceeași coadă, un octogenar dinamovist de mic a povestit că fiul său din Spania îi trimite bani prin e-banking direct de acasă. „Rufă” a făcut ochii mari și a mărturisit că el și Cortacero nu știau că e posibil așa ceva, dar a promis că se va interesa.

Fotbal pe datorie. Când vin banii?

În timp ce spaniolii sunt patroni pe caiet, gen „notează câți bani am să-ți dau ca să nu uităm”, și echipa joacă fotbal tot pe datorie. Fără gafe precum cea a lui Ghiță din partida de la Ovidiu, vor mai da un Gol doar când îl vor vinde pe mijlocașul polonez.

Vezi și:   SPORTescu.ro, la prima acreditare: Steaua - Dinamo

„Câinii” au ajuns la a cincea înfrângere consecutivă, dar măcar ei s-au apropiat de poarta Viitorului, nu ca FC Argeș în meciul cu CFR Cluj. Rar vezi o echipă așa fricoasă. Care „vulturi violeți”? Poate „găinile violete”.

În prima repriză, cu CFR fără jumătate dintre titularii obișnuiți, Piteștiul a trecut doar o dată mijlocul terenului, spre minutul 40. La fel a fost și cu FCSB (0-3), echipa lui Becali fiind nimicită pe atunci de Covid. Cum au în față un nume mare, argeșenilor le tremură lenjeria.

Doamne ferește de un amical cu FC Barcelona. FC Argeș nu ar ieși cu mingea din  vestiar…

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...