Urmașul lui Nostradamus trăiește în România și e implicat în fotbal!!! :)

Urmașul lui Nostradamus trăiește în România și e implicat în fotbal! Juristul AMFB a postat pe site-ul instituției decizia Comisiei de Apel în cazul litigiului Steaua – Rapid cu trei ore și jumătate înainte ca această comisie să se întrunească pentru deliberare! Omul ar fi mâncat un tentacul din caracatița Paul!

urmașul
Montaj foto

Comisia de Apel a AMFB s-a reunit pe 20 iunie, de la ora 18:00, pentru a da un verdict în privinţa litigiului Steaua vs Rapid. Din fericire, misiunea judecătorilor a fost ușurată de faptul că decizia pe care urmau să o ia fusese publicată de la ora 14:30 pe site-ul forului care guvernează fotbalul bucureștean!

Cei de la prosport.ro au fost prompți și au făcut un print screen, înainte ca oficialii AMFB să își dea seama că sunt de râs și să șteargă postarea.

Potrivit sportb.ro, pocinogul ar fi fost făcut de Mihail Marian, juristul AMFB.

Noi, cei de la SPORTescu.ro, credem cu tărie că membrii Comisiei de Apel a AMFB sunt oameni de caracter și nu ar fi putut lua niciodată o decizie înainte să analizeze cazul.

Plecând de la această premisă, există o singură explicație: Mihail Marian este urmașul lui Nostradamus pe Pământ. Numai un asemenea om, cu abilități supranaturale, putea să anticipeze la virgulă hotărârea luată cu mai bine de patru ore după aceea.

„E o prostie treaba asta cu Nostradamus. Ca să furnizăm informația într-un timp cât mai scurt, pentru milioanele de microbiști care accesează zilnic site-ul nostru și încing F5-ul, Mihail are redactate trei decizii pentru fiecare litigiu: câștig de cauză pârâți, câștig de cauză pârâcioși și egal, adică amânare. Cum s-a terminat ședința comisiei, la o distanță de două-trei secunde, el pune pe site textul în conformitate cu decizia luată. Nu mai stă să îl scrie atunci, înțelegeți? În cazul de față, s-a grăbit puțin, pentru că avea un curs de deontologie la fără frecvență, de aceea a postat mai repede”, ar fi explicat Marian Lumânare, președintele AMFB.

Totuși, cei care îl cunosc pe Mihail Marian confirmă că acesta are abilitatea de a citi viitorul. Dar nu a fost mereu așa. „Era om normal până s-a dus în Germania și a comandat fructe de mare. Un bucătar distrat a folosit pentru mâncare câteva tentacule ale caracatiței Paul, cumpărate de patronul restaurantului la o licitație și uitate pe lădița cu sparanghel”, ne-a informat un vecin care știe tot ce mișcă în blocul juristului.

Scandalul îi dă peste cap planurile lui Gino Iorgulescu. Juristul AMBF era pe lista scurtă a șefului LPF, care ar dori să scape de prea flegmaticul Justin Ștefan, dar niciun președinte de ligă nu își permite ca numele viitoarei campioane să „transpire”  înaintea startului de sezonul.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...