MASTERS de snooker la RST Snooker Club, cu importante premii în bani

MASTERS de snooker la care vor participa cei mai buni jucători de snooker din România și nu numai. Cel de-al treilea turneu din sezonul RST 2020 începe joi, 12 Martie, la RST Snooker Club.

masters

Competiția face parte din categoria turneelor de elită ale sezonului RST 2020 alături de concursul „Marius Ancuța Classic”. 

Câștigătorul va obține 2000 de puncte în Clasamentul General, dar și în clasamentul „Road to RST Grand Final”. Totodată, el va fi remunerat și cu 25% din fondul de premiere. 

Unde are loc competiția și cine poate participa?

Cele 4 mese de snooker STAR din clubul de RST (Dna. Ghica, 167, București) vor fi gazda celor 10 competiții din sezonul RST 2020. 

Această competiție este deschisă tuturor iubitorilor de snooker care doresc să ia parte la turneu, nefiind obligatorie apartenența la un club de snooker din țară.

Înscrierea se face accesând snookerbucuresti.ro și completând formularul de înscriere. Pentru confirmarea înscrierii se achită o taxă de participare în valoare de 70 RON. 

Pe toată durata competiției, intrarea spectatorilor este liberă, în limita numărului de locuri disponibile (30 de locuri).

masters

Competiția va putea fi urmărită și în sistem livestreaming pe pagina oficială de facebook a clubului (RST Snooker Club – Facebook), dar și pe canalul de youtube (RST Snooker Club – YouTube) și pe site-ul oficial.

Istoria turneului

Primul trofeu RST Masters a fost câștigat de Alex Florescu în Martie 2015, ediție disputată la clubul de snooker TAC.

Începând cu cea de-a doua ediție (2018), turneul a fost mutat la RST Snooker Club, iar câștigător a fost Mihai Vladu. Acesta a reușit să își apere titlul in 2019, el învingând cu 4-1 în finala împotriva lui Paul Croitoru.

Detalii despre calendarul competițiilor și evenimentelor RST pot fi găsite pe site-ul clubului de snooker.

“Până la proxima întâlnire cu snooker-ul de calitate, să sperăm la vremuri mai bune” 

Marius Ancuța

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...