SPORTescu transmite live turneul de snooker RST Masters 2020

SPORTescu transmite live pe pagina de facebook, în acest weekend, a patra ediție a RST MASTERS 2020, turneu de snooker disputat în București.

sportescu

În perioada 09-12 iulie, are loc a patra ediție a RST MASTERS 2020. Turneul este organizat de RST Snooker Academy.

La linia de start a competiției s-au înscris 41 de jucători. Acest turneu face parte din sezonul RST 2020. Împreună cu turneul Marius Ancuța CLASSIC formează turneele de elită ale anului competițional. Câștigătorul acestei ediții va obține 2000 de puncte care vor conta și în clasamentul pentru RST GRAND FINAL 2020.

Inițial această ediție a RST MASTERS 2020 era programată pentru perioada 12-15 martie, dar a fost amânată din cauza pandemiei Covid-19.

În cei peste cinci ani de activitate, la turneele organizate de RST au participat jucători din întreaga țară, dar si din străinătate (Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Serbia)

Primul trofeu a fost câștigat de Alex Florescu în Martie 2015, iar cea de-a doua ediție (2018) a fost adjudecată de Mihai Vladu. Acesta a reușit să își apere titlul și în 2019, câștigând finala împotriva lui Paul Croitoru, scor 4-1.

SPORTescu transmite și mâine live, pe pagina de facebook, fazele finale ale competiției.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...