Marius Ancuța și emoția snooker-ului. Turneu în onoarea maestrului

Marius Ancuța este cel mai mare ambasador al snooker-ului românesc, omul datorită căruia acest sport a cunoscut o dezvoltare impresionantă și la noi în țară.

Regretatul comentator de la Eurosport a crezut în forța snooker-ului și l-a promovat cu toată puterea lui, de la începutul anilor 2000 până când a plecat dintre noi, în 2018, la numai 50 de ani. 

Clubul de snooker RST organizează între 24 și 26 septembrie a 4-a ediție a turneului Marius Ancuța Classic, care se va desfășura la sala din str. Doamna Ghica nr. 167, sector 2, Bucureşti.

Competiția face parte din categoria turneelor de elită, alături de RST Masters. Câștigătorul va încasa 25% din fondul total de premiere și va primi 2000 de puncte în Clasamentul General.

La eveniment vor participa cei mai buni jucători din România, principalii favoriți fiind Rareș Sinca (liderul clasamentului general), Babken Melkonyan (locul 2) și Paul Croitoru (câștigătorul ediției precedente a Marius Ancuța Classic).

„Nu este vorba despre un turneu obișnuit, ci despre emoția în sine a snooker-ului, este punctul de referință al snookerului din România”, se arată în comunicatul dat publicității de către organizatori.

Competiția este deschisă tuturor iubitorilor de snooker care doresc să ia parte la turneu, nefiind obligatorie apartenența la un club de snooker. Înscrierea se face accesând www.snookerbucuresti.ro și completând formularul de înscriere.

Pentru confirmarea înscrierii se achită o taxă de participare în valoare de 70 de lei.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...