Sprijin de 775 milioane de euro de la UEFA pentru dezvoltarea fotbalului european

Sprijin de 775 milioane de euro de la forul european pentru dezvoltarea fotbalului de pe continentul nostru. Este vorba de noua etapă a programului de dezvoltare numită  „HatTrick”.

sprijin
uefa.com

Acțiunea UEFA urmărește să sprijine toate asociațiile în finalizarea cu succes  ciclul de program 2020-2024 și asigură că va ajuta și la rezolvarea efectelor pandemiei Covid-19.

După suspendarea competițiilor, forul european a anunțat o utilizare mai flexibilă a programului „HatTrick”. 236,5 milioane de euro au fost direcționate către cele 55 de asociații membre, cu scopul să combată efectele pandemiei asupra campionatelor din țările respective.

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, a declarat că programul HatTrick este o componentă vitală a fotbalului european, iar importanța și viziunea acestuia nu a fost niciodată mai clară decât în ​​timpul crizei din Covid-19.

UEFA a reușit să limiteze impactul pandemiei în sectorul economic, cu scopul principal de a relua competițiile.

Sprijin pentru federații

Forul continental vrea sa folosească programul HatTrick pentru a continua promovarea fotbalului, oferind de acum înainte mai multe oportunității asociațiilor membre. Se va pune accentul pe o infrastructură mai bună și pe o calitate superioară a condițiilor oferite de federații.

UEFA a amintit că acest al cincilea ciclu de patru ani, lansat oficial miercuri, va permite o investiție totală de 775,5 milioane de euro, reprezentând o creștere de 27 la sută față de ciclul anterior.

Președintele UEFA a amintit că această inițiativă a sprijinit creșterea și dezvoltarea fotbalului continental din 2004, în următoarele domenii: creșterea finanțării investițiilor, îmbunătățirea educației și un schimb mai mare de cunoștințe între asociațiile membre.

Sursa: https://www.uefa.com/returntoplay/news/025f-0fc8506552b4-180d5af8eb40-1000–uefa-helping-the-football-community/

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...