Turneul de snooker Marius Ancuța Classic, în direct pe pagina de facebook SPORTescu

Turneul de snooker Marius Ancuța Classic (MAC), ediția a III-a, va debuta pe 19 noiembrie 2020 la RST Snooker Club. Confruntările dintre jucători de top ai momentului vor fi transmise în direct, pe pagina de facebook SPORTescu.ro.

turneul de snooker
Credit foto: eurosport.ro

Dedicat lui Marius Ancuța, comentatorul de snooker dispărut prematur dintre noi și care a avut o contribuție importantă la popularizarea acestui sport în țara noastră, turneul reunește în acest an elita jucătorilor din România, Republica Moldova și Turcia. Miza este mare: 2.000 de puncte în clasamentul general și 25% din fondul total de premiere, plus trofeul „Marius Ancuța” în „custodie” timp de un an.

Deja s-au înscris în competiție campionul ultimelor două ediții, Rareș Șinca (foto, liderul clasamentului general provizoriu), și alți jucători care au câștigat turnee sau au disputat finale în ultimii ani, toți cu șanse la locul 1: Sorin Crăciun, Ștefan Ilinca, Cosmin Postole, Ionuț Chircu, Vladislav Grădinari.

Competiția (19-22 noiembrie) este deschisă tuturor iubitorilor de snooker care doresc să ia parte la turneu, nefiind obligatorie apartenența la un club de snooker. Înscrierea se face accesând www.snookerbucuresti.ro și completând formularul de înregistrare. Pentru confirmarea înscrierii se achită o taxă de participare în valoare de 70 de lei.

Din cauza pandemiei, turneul se desfășoară fără spectatori. Asta nu înseamnă că nu veți putea vedea meciurile care, cu siguranță, vor scoate în evidență ce este mai frumos din acest sport. Vă invităm să urmăriți toate confruntările pe pagina de facebook SPORTescu.ro.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...