Internship la SPORTescu.ro

Şi voi puteţi scrie pe SPORTescu.ro sub îndrumarea noastră. E un voluntariat din care putem învăţa împreună.

internship la sportescu

Dragi iubitori ai sportului şi ai jurnalismului cu vârsta minimă de 18 ani, avem o provocare pentru voi. Totul se petrece online, totul e interactiv.

Dacă vreţi să fiţi îndrumaţi în viitoarea voastră meserie, noi suntem aici şi vă stăm la dispoziţie. Florin Caramavrov, jurnalist de sport din 1993, vă va împărtăşi din tainele meseriei, vă va spune ce e bine, ce trebuie să faceţi ca să fie şi mai bine şi unde greşiţi, unde trebuie să vă corectaţi, dar şi ce trebuie să faceţi ca să progresaţi.

Sunt foarte incantată de proiect, mă bucur că învăț câte ceva nou în fiecare zi, vreau să devin din ce în ce mai bună„, marturisește colega noastră, Alexandra Stîngă.

Ce conditii trebuie să îndepliniţi?
– Să aveţi vârsta minimă de 18 ani, maxima nu exista 🙂
– să fiţi iubitori ai jurnaslismului şi ai sportului
– sa scrieţi corect româneşte
– să ne trimiteţi două articole despre evenimente sportive
Asta nu e o condiţie, dar ar fi un avantaj pentru voi: să ştiţi să scrieţi articole satirice/pamflete, în genul celor apărute deja în categoria HAZLITA

Cum aplicați pentru această oportunitate?
Cei care vor să intre în echipa SPORTescu, vor trimite pe adresa redactie@sportescu.ro o foarte scurtă prezentare şi două articole ORIGINALE despre două competiţii sportive aflate în desfăşurare.
Cele mai bune articole primite vor apărea pe website, dupa corecţiile de rigoare (ar fi bine ca intervenţia noastră să fie cât mai mica :).

Vezi și:   Ăsta-i marketing: Cum s-a făcut Cupa Meseriașilor

caramavrov-te-invita-la-internshipul-sportescuCe veți face după ce sunteți acceptați în internship?
– vă bucurați de „antrenamentele” cu colegii din redacţia SPORTescu;
– scrieți minimum un articol la trei zile;
– respectați politica de publicare
Toate articolele cu potential se vor promova in reteaua noastra.

Aplicațiile pentru internship, acceptate, vor avea feedback-ul nostru în 7 zile lucrătoare. Între timp, dacă vă ajută, puteți afla mai multe despre SPORTescu.ro

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

2 COMENTARII

  1. Interesant materialul de cum sunt promovate echipele pe site. Cred ca ar trebui sa te gandesti ca acum informatiile sunt date pe facebook. Cei de la CS U, au si cate 10 materiale pe zi cu filmulete,interviuri,etc. Conferintele si unele antrenamente sunt date in direct. au 150 de mii de aprecieri. Cred ca de asta trebuie sa se tina cont. Numai Bine!

    • Salut, Ionut! Cred ca acest comentariu era pentru alt articol 🙂 si, in alta ordine de idei, chiar daca informatiile sunt pe facebook este mai mult decat necesar sa fie actualizate pe site – acolo unde lumea vine frecvent, in plus informatiile raman permanent, pe facebook… zboara

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...