Știrile zilei: FC Star Becali, adaptabilul Sărmăluță, Sport.ro se transformă

Știrile zilei de azi sunt despre FC Star, echipa lui Becali, despre Sărmăluță, fotbalistul care se adaptează rapid la orice echipă, și despre Sport.ro, care își schimbă grila de programe.

Constantin Budescu
Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

FC Star București în loc de Steaua! Sună încurajator pentru fani, ce sa zic… Se vor înghesui vreo 50 în tribunele Național Arena, să prindă cele mai bune locuri, pun pariu!

Dar de ce să nu-i spună FC Star Pipera? Sau FC Star Becali, că oricum e echipa lui, face doar ce vrea el, nu are respect, nu îi pasă de suporteri.

Să fie echipa lui de pe tarla, de la Pipera, dintre două cartiere de îmbogățiți, iar pe gazonul stadionului din localitate, în pauza meciurilor, să pască liniștite oile.

Să mergem cu toții la meciuri, prieteni, să facem tablouri cu Becali, să le ridicăm spre cer și să-i mulțumim pentru ce a ajuns Steaua.

Adaptabilul Sărmăluță. Mamă, de-abia aștept să-l văd pe Sărmăluță cum se adaptează el imediat la Steaua FC Star, pe tarlaua din Pipera sau oriunde ar juca această echipă a unui singur om.

Vă dați seama, Sărmăluță adaptabilul, el care face doar ce vrea la Astra, nu-i impune nimeni nimic, să joace acum pentru echipă, să pună interesul acesteia pe primul plan!

Să fiu bine înțeles, nu-i contest calitățile lui Sărmăluță, doar că nu îl văd să se adapteze mai bine la FC Star decât De Amorim și Boldrin. Dacă băieții ăștia au dat greș, ce să facă Sărmăluță? Să încingă grătarele la Snagov pentru binele echipei? Asta ar fi o soluție.

Vezi și:   Din rușine în rușine. FCSB, o singură victorie în ultimele 8 meciuri de Liga 1

Sport.ro își schimbă grila de programe. E o surpriză și nu prea. E greu să te bați cu firme de cablu care și-au făcut canale de sport. Abonații vin cu banul, firmele de cablu cumpără drepturi tv din acești bani, ar trebui să fie o afacere profitabilă.

Se tot zvonește de ceva timp că Sport.ro se va desființa. Ei bine, a supraviețuit, iar acum trebuie să se adapteze pentru a continua.

Am colaborat mulți ani cu Sport.ro, și când lucram la ProSport, și acum, când sunt freelancer. Vreau să spun doar atât: băieții și fetele de acolo sunt superprofesioniști, superziariști și, ce-i mai important, sunt oameni de caracter.

Eu aștept în zilele următoare știri adevărate și performanțe românești. De unde să vină? De nicăieri!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...