Scene ireale cu Budescu și Alibec înainte de Paște

Scene ireale cu Budescu și Alibec, vedetele FCSB, înainte de Paște. „Costică” s-a revoltat după ce a fost servit primul de Gigi Becali cu mușchiuleț de miel, considerând că finanțatorul l-a folosit pe post de cobai, iar „domnul Goe” a fost eliminat în timpul unei miuțe de Meme Stoica, acesta arătându-i direct oul roșu.

scene
Credit foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Constantin Budescu a răbufnit după ce a fost schimbat la pauza meciului dintre FCSB și CS U Craiova (2-0), declarând că se simte folosit și că este lipsă respect să scoți din teren un jucător trecut de 30 de ani.

Vedeta „roș-albaștrilor” a fost contrată prompt de Gigi Becali, care și-a reproșat că l-a cocoloșit prea mult pe Costică. „E şi vina mea, pentru că l-am servit primul pe Budescu. I-am tăiat eu carne de miel, am fost ospătarul lui. Pe el l-am servit primul dintre toți, cu cea mai bună carne, cu mușchiuleț. Al doilea l-am servit pe Alibec”, a povestit Becali la Digisport.

Au fost scene ireale în timpul mesei festive la care a făcut referire finanțatorul fecesebist. O dronă staționată deasupra bazei de pregătire din Berceni a surprins revolta lui Budescu, care a considerat că nu este normal să fie el primul care servește friptură: „Mă simt folosit. De ce mi-a dat mie mai întâi? Ca să facă teste pe mine? Dacă nu era bună carnea și făceam o indigestie?”.

Gnohere, rezervă și la miuță!

Până la urmă, fotbalistul s-a calmat și a acceptat să ia parte la miuța organizată în scopul arderii caloriilor pascale. „Roș-albaștrii” s-au organizat în două echipe de câte 6 pentru un 5 contra 5 pe teren redus. Harlem Gnohere a avut ghinion să pice în echipă cu Alibec, astfel că a început meciul din postura de rezervă. Francezul s-a așezat dezamăgit pe marginea terenului, mușcând dintr-o bucată de carne afumată de suflarea lui Florinel Coman.

Vezi și:   Dezvoltare durabilă marca FRF: Burleanu, președinte pe viață!

„După ce a terminat de mâncat, Edy a ieșit la încălzire pentru cele 5 minute pe care urma să le joace schimbându-l pe Alibec, dar a avut din nou ghinion. Denis a fost eliminat de arbitrul Meme Stoica, pentru că a răsturnat proțapul peste picioarele lui Gigi Becali, furios pe propriile nereușite din timpul miuței. Meme a dus imediat mâna la buzunarul pantalonului în care avea un ou galben și unul roșu. Inițial a vrut să îi arate oul galben, dar a fost impresionat de faptul că Gigi se zvârcolea pe jos și i l-a arătat pe cel roșu”, ne-a povestit un martor.

Până la urmă, cel mai rău a ieșit Meme, care, din exces de zel, a ales bucata cea mai arsă, de la coada mielului, și a intrat într-o stare de halucinație, din care nu a ieșit nici până azi.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...