Gigi Becali e genial: dispensă de la LPF pentru Moruțan!

Gigi Becali e genial: a cerut o dispensă de la LPF pentru Moruțan! Patronul „roș-albaștrilor” vrea ca fotbalistul care a gafat în meciul cu Ucraina U19 să nu își mai scoată niciodată tricoul, urmând să joace pentru FCSB în echipamentul lui FC Botoșani.

gigi becali
Credit foto: sportpictures.eu

Luat de val după execuția tehnică fabuloasă prin care a deschis scorul cu latul din 30 de centimetri în poarta goală, Olimpiu Moruțan și-a scos tricoul și a luat al doilea cartonaș galben, fiind eliminat în minutul 77 al meciului România U19 – Ucraina U19 (1-2). „Tricolorii” aveau nevoie de un egal pentru a merge la Euro, dar adversarii au întors rezultatul în minutul 90+2 și s-au calificat ei.

„Cu siguranță ne-am fi calificat dacă nu rămâneam în inferioritate numerică, dar băiatul ăsta, Moruțan, e nevinovat. De când a ajuns rezervă la Botoșani, joacă fotbal mai mult în curtea școlii, unde o partidă ține «2 goluri sau 10 minute». El a crezut că meciul cu Ucraina, fiind oficial, se joacă la «un gol sau 90 de minute». Când a înscris, a zis că s-a terminat. Era normal să își scoată tricoul, că doar nu se ducea îmbrăcat la duș ”, a explicat Mihai Stoichițescu, un membru al colectivului tehnic, încercând să îl scuze pe gafeur.

Varianta oficialului a fost contrazisă de un apropiat al fotbalistului: „Nu poate să fie chiar atât de dobitoc încât să creadă așa ceva! Un meci nu se termină nici la 2-0, pentru că e un scor periculos, nu mai vorbesc de prelungiri. Eu știu că Olimpiu are memoria scurtă, vedeți ce note a avut la școală. Luase primul cartonaș galben cu 11 minute în urmă. Dacă l-ar fi luat cu 5 minute sau mai recent, cu siguranță și-ar fi amintit și nu ar mai fi făcut acest gest. Poate că ar fi o idee ca în alimentația fotbaliștilor să fie introdusă și lecitina, de două ori pe zi și o dată dimineața”.

Vezi și:   Revin folcloristele: CSA Steaua aplică tactica lui Pinalti, dar pe dos!

Burleanu, idee genială!

Tot răul spre bine pentru Răzvan Burleanu. Prezent pe „Ilie Oană”, președintele FRF a avut o revelație, dându-și seama că nu ne mai putem califica la vreun turneu final dacă naționalele nu vor avea în staff și câte o croitoreasă, care să coasă tricourile fotbaliștilor de maiouri. „Vestiarele stadioanelor unde vor juca tricolorii vor fi dotate cu mașini de cusut. Ia de-aici, Ionuț Lupescu! Tu nu te-ai gândit la așa ceva, infractorule! Doar șeful nostru putea fi atât de briliant la minte”, a anunțat echipa de comunicare a FRF.

Apropo de echipa de comunicare: ocupați să actualizeze cât mai prompt razvanburleanu.ro, jurnaliștii de la „Casa Fotbalului” au scris la repezeală știrea despre meci pe frf.ro. Așa cum vedeți din captura de mai jos, a rezultat că Moruțan a marcat pentru Ucraina, iar Safronov pentru România. Să fi fost o critică subtilă la adresa lui Moruțan, cum că acesta a jucat pentru adversari?…

De departe, cel mai mâhnit după seara de marți a fost Gigi Becali. Și Andrei „Messi” Vlad a fost la fel de penibil, țopăind prin careu în timp ce ucrainenii își vedeau de treabă și marcau golul egalizator. „Cu Vlad deja mă lămurisem. Aici a greșit Burleanu, trebuia să îl convoace pe Belgrădean. Ascultați ce spune Gigi Becali: Moruțan nu își va mai scoate tricoul cât va trăi el dacă vrea să joace la Steaua. Joacă pentru Botoșani în weekend, nu? Cu tricoul ăla rămâne pe el pe veci! O să cerem o dispensă de la LPF să joace pentru noi în tricoul lui Botoșani, care e problema?!”.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...