Antrenamentele SF au scăpat de sub control: Gnohere semnează cu un club de pe Marte!

Antrenamentele SF ale FCSB-ului, în care sunt folosite veste ca ale cosmonauților care se pregătesc pentru o misiune în spațiu, au scăpat de sub control. Gnohere a uitat să își oprească propulsorul antigravitație și a ajuns pe Marte, unde a fost remarcat de scouterii unui club de primă ligă.

antrenamentele
Montaj foto

Trimișii gsp.ro au observat că FCSB folosește tehnologie SF la antrenamentele din Olanda. Elevii lui Dică poartă veste „ca de cosmonauți aflați în antrenament pentru o misiune în spațiu, care activează în exerciții anumite grupuri de mușchi și ar trebui să reducă riscul de accidentări”, au scris jurnaliștii. De fapt, ei au văzut doar o mică parte din gadgeturile cu ajutorul cărora „roș-albaștrii” vor cuceri Liga I și Europa League în sezonul viitor.

După ce expiră cele 15 minute în care ședința de pregătire este deschisă reprezentanților mass-media, steliștii își pun căștile de cosmonauți, din care mingea pornește cu viteza luminii când e lovită cu capul, și propulsoarele antigravitație, pentru depășirea prin aer a defensivelor aglomerate.

„Dinamoviștii vor mieuna din nou!”

„Eu habar n-aveam de metodele astea de pregătire. Mi-a spus Meme: Băi, Gigi, dacă vrei să-i zdrobești pe ungurii de la CFR și să-i faci pe Dinamo să miaune din nou, trebuie să cumpărăm echipamentele astea. Mi-a zis că nu mai avem nevoie nici de atacant, nici de fundaș central dacă ne antrenăm așa. Face el nu știu ce parteneriat cu NASA, treaba lui ce face. Eu nu mai vreau locul 2. Vreau să vin la meci și să avem 7-0, 8-0 la pauză, chiar și în amicale”, ar fi declarat Gigi Becali.

Vezi și:   Vin banii la Dinamo! Cortacero a trimis 40 de euro printr-un șofer de microbuz

Complicațiile nu au întârziat să apară în Olanda. De exemplu, cetățenii care locuiesc în vecinătatea terenului unde se pregătește FCSB nu mai pot dormi la prânz pentru că în stația de amplificare e dat la maxim noul imn al echipei – Plec pe Marte – cântat de Smiley și Cheloo.

În plus, fotbaliștilor le va lua ceva timp să se obișnuiască cu noile accesorii. Cele mai mari probleme sunt create de propulsorul antigravitație. Într-o pauză de hidratare, lui Florin Coman i s-a umplut casca cu fum de țigară și s-a lovit de un zmeu, la 15 metri deasupra solului.

Mai rău a pățit-o Harlem Gnohere, care a uitat cum să oprească ascensiunea și a ajuns până în dreptul planetei Marte. Când s-a întors, ținea în dinți o ofertă de transfer făcută de un club din prima ligă marțiană.

Fecesebiștii vor fi cosmonauții Europei!

„Dacă jucătorii lui FC Barcelona sunt extratereștri, iar cei de la Real Madrid sunt galactici, cu toată modestia, noi vom fi cosmonauții Europei”, s-a lăudat Meme Stoica. Acesta insistă ca echipa să joace pe piept cu Cosmorom, chiar dacă respectiva companie nu mai există.

În timp ce FCSB impresionează prin opulență, la eterna rivală problemele financiare afectează pregătirea echipei. „Dinamo a făcut un cantonament în Săcele, unde refacerea se producea în niște cădițe mici. Apoi, au agățat benzile TRX de copaci, în lipsa unor facilități normale pentru un club profesionist”, a notat tot gsp.ro, care nu a aflat de problema cu porțile.

„Am uitat să luăm porțile de pe stadionul din Ștefan cel Mare și a trecut un buldozer peste ele. Acum, pentru antrenament, avem două porți pe care le-am construit din crengi de stejar legate cu frunze de salcie. Dacă dă cineva bară și distruge poarta, plătește amendă. Clubul va scoate mai mulți bani cu amenzile decât ne-a adus Penedo prin participarea la Cupa Mondială”, a povestit un dinamovist, sacrificându-și ultimele secunde de pe cartela telefonică.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...