Nici el nu mai suportă: Talpan vrea palmaresul și sigla FRF

Nici Talpan nu mai suportă! Emoționat de apelul lui Gigi Becali la unitate națională împotriva lui Burleanu, juristul Armatei vrea palmaresul și sigla FRF, pentru a le trece în patrimoniul la nou-înființatei CSA România.

nici el
Credit foto: sportpesurse.ro

Atent la toate declarațiile lui Gigi Becali pentru a mai adăuga probe la dosar, legendarul Florin Talpan a fost sensibilizat de una dintre răbufnirile recente ale acestuia. „Trebuie să se coalizeze forțele sportive, jurnalistice și politice pentru a-l da jos. Să se implice și forțele naționale pentru a-l da jos pe Burleanu”, a cerut latifundiarul.

Juristul a spart parola laptopului din Biroul de Comunicare al MaPN și a dat un comunicat de presă în care a anunțat măsuri concrete și imediate împotriva sistemului din fruntea FRF: „Ca patriot și român adevărat, ca forță națională, am datoria să intru în această luptă și să salvez țara de Răzvan Burleanu. Pe cale de consecință, vom înființa CSA România, care va prelua palmaresul și sigla echipei naționale. Fără Armată, nici nu s-ar mai fi vorbit despre România ca stat, așadar nici ca echipă de fotbal. Ne-ar fi cucerit oricine, chiar și pirații somalezi, care și-au format o divizie de căruțe dotate cu tunuri pentru misiunile pe uscat”.

Talpan a fost surprins de paznic și nu a mai apucat să comunice că antrenorul CSA România poate fi chiar Cristoph Daum, pe care îl consideră un profesionist desăvârșit.

În timp ce era târât afară din instituție, „justițiarul” a reușit să scoată din borsetă telefonul mobil și să scrie pe Twitter că Marius Lăcătuș ar fi varianta B, „Fiara” urmând să antreneze în paralel și CSA Steaua, și CSA Dinamo (un proiect de viitor, în colaborare cu Nicolae Badea).

Vezi și:   Cea mai tare Academie de fotbal din zona Moldovei. Autostrada spre performanță

„Nu mă interesează unde se duce Daum. Să-l ia și să se spele cu el pe cap. Eu vreau ca oile, care sunt vrăjite, adică membrii Adunării Generale, să scape de sub vraja lui Burleanu. Pentru ca apoi oile să voteze cu cine trebuie. Nu Faci Ce Spune Burleanu. Faci Ce Spune Becali, înțelegeți?”, a reacționat Becali, informat în timp real de Luțu că Talpan a început să aducă în fața Casei Fotbalului tancuri de jucărie fabricate în China, mari cât palma lui Elton.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Citește și despre concursul de pronosticuri de pe PariuriX.com.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...