Concurs de pronosticuri pe PariuriX.com

Avem pentru voi un concurs de pronosticuri cu premii substanțiale pe site-ul PariuriX.com. Ca să intrați în posesia acestora, trebuie să urmați pașii pe care vi-i prezentăm în acest articol.

Sportescu.ro - Concurs de pronosticuri pe PariuriX (1)

Vrei să le arăți tuturor că ești un parior iscusit și să fii răsplătit cu până la 350 RON pentru biletele câștigătoare pe care le publici în mod complet gratuit? Prin intermediul concursului de pronosticuri de pe site-ul comunității pariorilor din România, ai șansa de a le dovedi tuturor că ești un parior de succes!

Pentru a participa, este obligatoriu să ai deja împlinită vârstă de 18 ani, să ai un cont activ pe site-ul PariuriX.com (adică să fi publicat măcar un mesaj sau un comentariu) și să ai conturi deschise la Netbet, Betfair, Unibet, Betano și Sportingbet prin intermediul link-urilor de pe site-ul comunității.

Nu este neapărat necesar să depui vreun ban în respectivele conturi pentru a fi eligibil, însă fă bine și verifică-ți conturile, pentru că altfel nu vei putea încasa câștigurile.

Trimite-i operatorului copia de pe buletin și de pe o factură recentă de utilități pentru a soluționa rapid această situație. Altfel, legea îi obligă pe operatori să-ți închidă contul în 30 de zile!

Ce-i al tău e pus deoparte! Odată ce te-ai înscris în concurs, vei avea posibilitatea de a pune mâna pe cei 350 RON, fără să trebuiască să te preocupe performanțele celorlalți pariori. Acest lucru se datorează faptului că organizatorul oferă câștigurile cuvenite unui număr nelimitat de pariori.

Sportescu.ro - Concurs de pronosticuri pe PariuriX (2)
În calitate de participant, vei avea dreptul de a paria zilnic un bilet. Câștigurile sunt împărțite în două categorii: în primă fază, te vei lupta pentru cele 5 pariuri gratuite, în valoare de câte 20 RON, pe care le vei primi în conturile fiecărui operator atunci când îndeplinești această condiție: „Câștigă 2 bilete consecutive, fiecare cu o cotă de minim 3.00.” Spre exemplu, dacă vei câștiga două bilete consecutive respectând cota minimă, vei primi 20 RON la unul dintre operatori (ordinea este aleatorie).

Vezi și:   Mister dezlegat: mirosul înfiorător de pe „Ion Oblemenco” venea dinspre bucătăria clubului!

După ce revendici primele 5 pariuri gratuite, începi să concurezi pentru premiile mari. Iată ce ai de făcut: „Câștigă 3 bilete consecutive, fiecare cu o cotă de minim 4.00.” De fiecare dată când reușești acest lucru, vei fi răsplătit cu câte un pariu gratuit în valoare de 50 RON, pe rând, la cei 5 operatori de top recomandați de comunitatea pariorilor din România.

Știai că specialiștii din echipa PariuriX.com publică zilnic avancronici și pronosticuri pe site-ul comunității pariorilor din România? De ce să nu te inspiri din proiectele favoriților tăi atunci când realizezi biletele pentru concurs?!

Sportescu.ro - Concurs de pronosticuri pe PariuriX (3)

Dacă ești un parior capabil, nu ar trebui să te zbați prea mult pentru a încasa câștigurile de 350 RON. Până la urmă, chiar dacă se întâmplă să ai ghinion și să nu-ți iasă totul din prima, gândește-te că primești bani gratis, nu riști absolut nimic și poți avea numai de câștigat!

Iată câteva lucruri utile pe care trebuie să le știi despre mecanismul de participare la acest concurs:

* În calitate de participant, va trebui să-ți validezi singur biletele, iar până ce nu s-a soluționat precedentul pariu, nu-l vei putea adăuga pe următorul.

* Orice bilet trebuie să conțină cel puțin 3 și cel mult 7 pronosticuri.

* Biletele trebuie postate cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea partidelor.

* Meciurile pe care se pariază trebuie să înceapă între orele 00:00 și 24:00 ale respectivei zile.

* Nu sunt acceptate pariurile cu returnare totală/parțială de miză (atenție la handicap asiatic, DNB etc.).

* Odată publicat, nu vei mai putea modifica nici un bilet, așa că fii foarte atent înainte de a le confirma.

Vezi și:   Gianina Beleagă şi Ionela Cozmiuc, campioane mondiale la canotaj, premiate la Gala Trofeelor Alexandrion: "Așteptăm Europeanul, să simţim adrenalina"

* Atunci când câștigi, vei primi o notificare în contul de pe PariuriX.com. Un operator va analiza corectitudinea biletelor tale și va trimite datele tale mai departe către agenție. Dacă nu ai contul deschis prin intermediul link-urilor de pe site-ul comunității, nu vei putea intra în posesia câștigurilor!

Îți recomand să citești regulamentul cu atenție înainte de a te înscrie. Dovedește-le prietenilor tăi că nu este deloc greu să pui mâna pe cei 350 RON puși la bătaie de PariuriX.com prin intermediul concursului de pronosticuri „Biletul zilei”. Îți urăm multă baftă și așteptăm să ne spui cum a fost!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...