Un oficial al City Football vine la Sports Bussiness Academy

Un oficial al City Football Group va vorbi la ediția din acest an a Sports Bussiness Academy. Ross More lucrează de peste nouă ani în industria sportivă, ocupând diverse poziții în zona comercială. 

În prezent, Ross More este Senior Partnership Sales Manager pentru City Football Group și responsabil cu zonele de new sponsorship, media si parteneriate de licențiere.

City Football Group este un holding înființat pentru administrarea unei rețele de 12 cluburi de fotbal la nivel mondial. Campioana Premier League, Manchester City, este pivotul principal de comunicare.

Absolvent BA Hons în Sport Marketing, Ross More lucrează de peste nouă ani în industria sportivă. El a ocupat  diverse poziții în zona comercială din fotbal, mass-media și organizarea de evenimente în cadrul Leaders in Sport și Premier League.

Cursurile Sports Business Academy încep pe 19 octombrie

Vă puteți înscrie aici la cursurile Sports Business Academy, care vor începe la 19 octombrie.

Printre lectori se numără campioni olimpici, mondiali și naționali și foarte mulți specialiști care au construit de la zero proiecte în sport.

Alte surprize de anul acesta: Roger Brosel, head of content LaLiga, Narcisa Lecușanu, fostă handbalistă în naționala României și actual membru al Comitetului Executiv al Federației Internaționale de Handbal, și Cristina Pîrv, cea mai valoroasă jucătoare de volei din istoria României.

Sports Business Academy este prima academie dedicată profesioniștilor și iubitorilor sportului din Europa de Est areditată la nivelul UE.

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...