Nume mari din industria sportului, la Sports Business Academy

Nume mari din industria sportului vin și în acest an la Sports Business Academy. Cursurile ediției a 9-a încep pe 18 octombrie.

Experți de marcă din management și marketing sportiv își vor prezenta la SBA cunoștințele în domeniu tuturor celor care vor să-și dezvolte propriul brand, să învețe strategii avansate de marketing sau să-și gestioneze mai eficient afacerea sportivă.

De-a lungul anilor, în afara specialiștilor care au fost lectori la Sports Business Academy, și-au prezentat experiențele din carierele de sportivi Elisabeta Lipă, Camelia Potec, Laura Badea, Valeria Van Groningen, Loredana Dinu, Ana Maria Brânză, Monica Roșu, Mihai Leu, Ghiță Mureșan, Titi Aur și Cătălin Moroșan.

Acum doi ani, au fost lectori, printre alții, Gianluca Zambrotta, campion mondial cu Italia, și Fabrizio Ravanelli, câștigător al Ligii Campionior cu Juventus Torino.

Toate cursurile celor opt ediții de până acum sunt disponibile în format video pe platforma www.sportsbusinessacademy.ro.

Programul educațional este extrem de ofertant, cuprinzând atât studii de caz, cât și module teoretice de management şi marketing sportiv, comunicare, sponsorship, PR sau social media.

Proiecte ale unor evenimente sportive și studii de caz

Pe platformă primiți acces la proiectele unor importante evenimente sportive și la studii de caz prezentate de cei mai competenți specialiști din industria sportivă de la noi și din lume.

Acreditată din 2018 la nivelul Uniunii Europene, Sports Business Academy ajunge anul acesta la a 9-a generație, numărând până acum peste 1900 de cursanți.

Evenimentul din acest an va avea startul pe 18 octombrie și se va desfășura live într-un studio dedicat (în premieră). Cei care se vor înscrie la cursuri se vor conecta cu mari sportivi, cu profesioniști în marketing și management sportiv și cu antreprenori din domeniul sportului.

Vezi și:   Imunizarea prin baschet, salină și vitamine: peste 400 de copii nu mai știu ce este răceala!

Vicepreședintele Federației Franceze de Handbal, printre lectori

Printre invitații acestei ediții: Remy Levy, vicepreședinte al Federației Franceze de Handbal, Tom Cleary, Head Of Brand & Sponsorship, Simon Van Kerckhoven, fondatorul Developing Intelligence and Advice in Soccer, Robert Spekman, general manager WPG Racing Solutions, și Daniel Lovin, doctor în management sportiv.

La SBA, cursanții au ocazia să întâlnească, să interacționeze și să stabilească  conexiuni puternice pentru viitorul lor ca sportivi sau ca businessmeni cu colegi antreprenori sportivi, cu sportivi de performanță și cu specialiști din domeniul sportului.

Prin înscrierea la ediția care începe pe 18 octombrie, fiecare participant obține acces la platforma Sports Business Academy, în funcție de opțiunea pe care o alege.

Găsiți aici variantele de înscriere.

 

 

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...