Nu începe să pariezi până nu răsfoiești materialele școlii de pariuri online!

Nu începe să pariezi până nu te pui la curent cu materialele școlii de pariuri online! Doar așa poți deveni un parior profesionist.

Știm bine că în zilele noastre școala convențională românească parcă nu ține pasul cu cele mai moderne, eficiente și plăcute moduri de educare și formare din era noastră. Revoluția tehnologică a încurajat și autoeducarea, iar odată cu numeroasele cursuri care sunt disponibile online, conceptul de dezvoltare personală a fost dus la un cu totul alt nivel.

Ca și în celelalte domenii, în ceea ce privește pariurile sportive găsim resurse gratuite pe care le putem accesa pentru a progresa. Din fericire, există numeroase materiale de calitate și în limba română, care pot fi găsite pe site-ul comunității pariorilor din România. Dacă vrei să te apuci să pariezi și aspiri să devii un parior iscusit într-o bună zi, nu începe până nu răsfoiești materialele școlii de pariuri online!

Pune-te cu burta pe carte

Chiar și dacă ai o oarecare experiență în domeniu, nu ți-ar strica să-ți recapitulezi noțiunile de bază și să te asiguri că înțelegi bine bazele pariurilor sportive. Apoi, poți continua cu materiale ceva mai nișate, specializate pe zonele tale de interes.

Începe prin a răsfoi cărțile în format digital care pot fi descărcate gratuit de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară: „Ghid pariuri sportive online 2017 de Marius Cădar”, „Cum analizăm un meci în mod corect pentru a câștiga la pariuri?” și „Cele mai bune strategii de pariuri cunoscute și testate în ultimii 10 ani”.

Învață limbajul și înțelege nuanțele specifice pariurilor sportive

Există pariori care se cred pricepuți, deși nu cunosc mulți dintre termenii de bază și tipurile de pariuri existente în ofertele agențiilor online de la noi din țară. Dacă nu vrei să riști să devii ridicol, fă bine și familiarizează-te cu termenii din pariuri sportive.

Vezi și:   Top 10 previziuni SPORTescu pentru 2020

Învață ce înseamnă fiecare tip de pariuri, cum se joacă diversele tipuri de bilete (simplu, combinat, în sistem – cu baze sau fără etc.), cum funcționează și care sunt diferențele între handicapul european și handicapul asiatic și cum poți cumpăra sau vinde cote pe o platformă de Betting Exchange.

Nu există ponturi 100% sigure la pariuri sportive

În ultimii ani s-a conturat un nou curent: o bună parte dintre pariori caută pronosticuri de-a gata pe internet pentru a le paria. În consecință, au luat naștere numeroase site-uri și pagini pe rețelele de socializare care se ocupă cu acest lucru.

În același timp, au apărut foarte mulți escroci care pretind că dețin informații despre blaturi și meciuri trucate, pe care le vând în schimbul unor sume mai mici sau mai mari. Cert este că toți aceștia falsifică istoricul de pariuri, fotografii și chiar filmări video pentru a le de impresia vizitatorilor că au câștigat sume fabuloase de pe urma unor pronosticuri pe care le-au vândut abonaților în zilele trecute.

Cel mai bun sfat pe care ni-l oferă specialiștii cu privire la această problemă este să nu scoatem niciodată bani din buzunar pentru a plăti pentru ponturi și să nu jucăm niciodată o sumă de bani mai mare decât ne permitem să pierdem, chiar dacă primim o informație cu privire la un meci trucat.

Astfel de informații sunt de cele mai multe ori doar zvonuri, speculații sau chiar pure invenții, care nu au nici o bază reală. Totodată, nu de puține ori se întâmplă ca până și blaturile adevărate să nu iasă cum au fost planificate, așa că nu-ți bate joc de banii tăi sau ai altora și concentrează-te pe ce ai tu de făcut.

Înțelege de ce trebuie să joci neapărat la pariuri online

Vezi și:   Lavinia Pavel: promovarea juniorilor talentați, mai presus de audiențe!

Pe lângă numeroasele avantajele ale pariurilor online, dacă vei răsfoi ghidurile specialiștilor, vei descoperi că este absolut necesar să joci la mai multe agenții de pariuri pentru a spera la realizarea unui profit pe termen lung.

Da, pe lângă posibilitatea de a paria oriunde și oricând, de a revendica diverse oferte speciale, de a paria live și a putea închide pariurile înainte de termen prin intermediul funcției Cash Out, dacă vei avea conturi deschise la casele de pariuri online de top licențiate în România la ONJN și recomandate de specialiști, vei putea paria de fiecare dată acolo unde găsești cele mai bune cote din piață pentru fiecare pariu în parte. Pe termen lung, acele câteva procente în plus se pot transforma în câștiguri substanțiale!

Copiază stilul de joc al pariorilor profesioniști

Fiecare parior este diferit, are alte așteptări, alte cunoștințe, altă maturitate, altă personalitate, alte plăceri, și așa mai departe. În același timp, nu există o formulă sigură pentru a câștiga la pariuri și, probabil, nu va exista niciodată. Nimeni nu spune că este bine să încerci să fi ceva ce nu ești, dar, pentru început, este bine să înțelegi regulile după care se ghidează majoritatea pariorilor profesioniști.

Baza este întotdeauna „money management”-ul. Fără o strategie precaută de gestionare a mizelor, nu vei putea să câștigi pe termen mediu și lung. Totodată, vei descoperi că este extrem de important să joci pariuri individuale și să uiți de cotele exagerat de mari. Nu în ultimul rând, va trebui să înțelegi că cea mai mare tentație a pariorilor este jucatul la recuperare, o metodă distructivă la care recurg mulți dintre pasionații de adrenalină care nu au disciplină și autocontrol.

Așa că, înainte de a începe, nu uita să răsfoiești și cele mai comune probleme cu care se confruntă pariorii, pentru ca să nu le repeți și tu!

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...