Profit la pariuri pe termen lung? Da, se poate! Vezi statisticile PariuriX.com

2017 a fost un an de succes pentru specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România: +1130 unități de profit au obținut tipsterii în primele 11 luni ale acestui an. Acest lucru se poate traduce printr-un profit mediu lunar de 100%. Impresionant, nu?

Practic, dacă ai fi avut o bancă de pornire de aproximativ 2.200 RON și ai fi jucat toate ponturile publicate de specialiști, respectând totodată și mizele indicate de către aceștia, în 2017 ai fi putut încasa lunar echivalentul salariului mediu net pe economie. Atenție! Toate aceste analize și ponturi au fost și sunt în continuare distribuite în mod complet gratuit pe cel mai popular site de pariuri pe net.

Ei bine, în condițiile date, ne întrebăm de ce există în continuare atâtea persoane naive care scot bani din buzunar pentru a plăti pentru ponturile așa-zis sigure, pe care escrocii le vând pe rețelele de socializare și în tot mediul virtual. Răspunsul comic ar fi: „Pentru că lăcomie și pentru că dorință de îmbogățire rapidă”. Da, escrocii nu fac altceva decât să mizeze pe punctele slabe ale oamenilor, promițându-le exact ce vor să audă cei naivi. Nu există însă bani făcuți ușor pe lumea aceasta, și cu atât mai puțin în pariuri sportive.

Totuși, orice pasionat care dorește să devină un parior iscusit are ocazia de a se documenta cu privire la ce trebuie să facă pentru a putea atinge acest ideal: de la articole educative, ghiduri, sfaturi și până la pronosticuri mură-n gură.

Ca să și glumim puțin, am putea spune că Marius Șumudică s-ar gândi serios dacă să mai continue în cariera de antrenorat și în 2018 după ce ar vedea cât de profitabili au fost specialiștii din echipa comunității pariorilor din România în 2017.

Vezi și:   Suntem la Euro după o înfrângere cu Ucraina!

Din statisticile prezentate de PariuriX.com, putem observa că doi dintre cei mai profitabili tipsteri au avut o cotă medie de numai 1.55, iar cei mai mulți dintre aceștia au cote medii de sub 1.80, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că abordarea  unor cote cuprinse între aceste două valori reprezintă cea mai bună variantă.

Tudor, specialistul care a furnizat ponturi ce au generat un profit de +232 unități de profit în 2017, a declarat că: „Primul lucru pe care l-am învățat eu ca parior a fost faptul că «un parior profesionist nu caută surprizele, ci încearcă să le evite». Și mi s-a potrivit, fiind genul de persoană care preferă să minimizeze riscurile și nu să maximizeze profiturile. Evident, sunt pariori foarte buni care joacă doar cote peste 2.00, 5.00 etc., și care se simt confortabil, au siguranță făcând acest lucru. Eu însă prefer să joc mult mai reticent, de aceea pe site, în peste 800 de pariuri propuse, nu am mai mult de 5 cote peste 2.00.”

Cu toate acestea, se pare că există un factor a cărui pondere este și mai mare în economia succesului în pariuri sportive: „Gestionarea băncii este chiar mai importantă decât pontul în sine”, susține Marius Huțu, specialistul în handbal care le-a adus membrilor comunității un profit de +100 unități.

Un alt detaliu interesant pe care l-a semnalat chiar fondatorul comunității pariorilor din România face referire la casele de pariuri online la care joacă pariorii: „De-a lungul anilor, am pariat la foarte multe case de pariuri sportive online și am ajuns la concluzia că nu este suficient să ai cont la o singură agenție pentru a putea câștiga la pariuri online pe termen lung.”

Vezi și:   Cotă 1,83 să se întâmple ceva firesc în Astra - Austria Viena

Motivul pentru care această afirmație este adevărată  e unul cât se poate de simplu. Fiecare operator are cote diferite pentru aceleași pronosticuri, iar dacă un parior se limitează la un singur operator, nu face altceva decât să piardă câteva potențiale procente de câștig la fiecare pariu. Da, scăzând sau adunând acei 2-3% la fiecare câștig, pe termen mediu și lung, putem face diferența între câștig și pierdere, păstrând aceleași ponturi în ambele cazuri.

Iată casele de pariuri online licențiate la ONJN pe care le recomandă specialiștii din echipa PariuriX.com:

Răsfoiește recenziile acestor operatori pe site-ul PariuriX.com și descoperă punctele forte ale fiecăruia. Apoi, nu uita să pariezi de fiecare dată acolo unde găsești cele mai mari cote!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...