Află ce casă de pariuri online are una dintre cele mai bogate oferte pre-live (P) 

Oferta reprezintă unul dintre principalele criterii, dacă nu chiar cel mai important, pe care utiliizatorii îl iau în calcul înainte de a se înregistra la o casă de pariuri online.

Credit foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Casa de pariuri Admiral a debutat în mediul online cu mai puțin de jumătate de an în urmă, dar a reușit deja să atragă interesul pariorilor, mai ales datorită ofertei pre-live. Aceasta se află în categoria “Sport”, cuprinzând nu mai puțin de 33 sporturi pe care putem paria, la care se adaugă evenimente nonsportive și politice.

Numărul total de pariuri îl poți vedea în dreptul fiecărui sport din lista aflată în partea stângă. Spre exemplu, pentru un meci de Premier League (Anglia), sunt oferite în jur de 300 de pariuri.

Ca să vă dați seama de bogăția ofertei Admiral, să spunem că  într-o zi de luni ni se prezintă aproape 30.000 de pariuri pentru fotbal. Evident, nu toate acestea vizează evenimentele din ziua respectivă, oferta cuprinzând și evenimente de peste o săptămână, două, sau chiar de peste câteva luni, incluzând aici pariurile antepost.

La fotbal se găsesc mai multe pariuri, lucru normal având în vedere că este cel mai urmărit sport, zeci, chiar sute de meciuri din primele ligi mondiale desfășurându-se zilnic.

Și pentru alte sporturi vei găsi destule opțiuni de pariere. Spre exemplu, baschetul dispune, în weekend, de peste 5.000 de pariuri, la unele evenimente sportive având posibilitatea de a alege din peste 100 de opțiuni, în vreme ce hocheiul pe gheață beneficiază de aproape 4.500 de pariuri.

Alte sporturi care beneficiază de peste 500 de pariuri sunt fotbalul american, voleiul sau handbalul, iar în zilele de luni, și tenisul ar putea trece de acest prag, având în vedere că sunt oferite pariuri pentru toate meciurile din primul tur.

Vezi și:   Rezultate live pentru Liga 1 și streaming video live online

Alternativa simplă de acces a evenimentelor sportive preferate

Casa de pariuri Admiral oferă soluții și celor care nu vor să piardă timp răsfoind oferta pre-live de pariuri sportive. Astfel, în partea de sus a paginii vei găsi o căsuță  de search, în care, dacă vei scrie numele unei echipe sau a unei competiții, îți vor fi sugerate toate acele echipe/competiții din oferta sportivă, pentru toate sporturile.

Evenimente live puține, însă cu multe opțiuni

Trebuie să fim obiectivi și să spunem că oferta live de pariuri este una slabă în ceea ce privește numărul de evenimente. Nu la fel se poate spune și în ceea ce privește numărul de pariuri pentru un anumit eveniment.

Totodată, pentru un eveniment live, Admiral pune la dispoziție grafici și statistici din timpul meciului, în acest fel putându-ți da seama care echipă/jucător domină.

Pentru a afla mai multe despre această casă de pariuri, poți parcurge recenzia Admiral pe site-ul Intelbet. În pagina recenziei, îți sunt prezentate informații despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, însă și 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale casei de pariuri, lucru care dovedește obiectivitatea site-ului Intelbet.

Tot pe pagina recenziei îți sunt puse la dispoziție două butoane care îți permit să scrii anumite păreri sau nemulțumiri. Astfel, dacă ai remarcat un punct forte/slab despre admiral pariuri sportive, te invităm să îl împărtășești cu alții, folosind butonul „Adaugă feedback”.

În cazul în care întâmpini o problemă legată de contul tău, nu ezita să selectezi butonul „Adaugă o reclamație” și să specifici problema cu lux de amănunte. Tot aici poți lectura atât părerile, cât și nemulțumirile celorlalți, astfel încât să îți poți face o idee corectă despre Admiral.

Vezi și:   Karabukspor are un mare Of(spor) în Cupa Turciei

Intelbet.ro (site licențiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă, și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Citește pe SPORTescu și despre Alibec.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...