Cum să faci mai mulți bani din pariuri sportive cu Biletul zilei (P)

Dacă pariezi constant și vrei să câștigi mai muilți bani, biletul zilei este foarte important pentru a avea un câștig constant. Într-adevăr, ideal este să joci pe o singură selecție, dar și un bilet multiplu poate fi câștigător dacă ești atent și respecți câteva reguli simple.

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Este foarte greu să te îmbogățești din pariuri sportive, însă este la îndemâna oricui să obțină un venit suplimentar. Cât de mare sau cât de mic este acest venit suplimentar depinde numai de nivelul de disciplină. Vei câștiga mai mulți bani atunci când vei respecta „planul de joc”. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta:

Pariază doar pe sportul pe care îl cunoști. Dacă nu te pricepi la tenis, nu paria pe tenis. Nu te lăsa păcălit de câteva câștiguri norocoase. Pe termen lung, vei fi în pierdere. Joacă doar pe sportul pe care îl urmărești și îl înțelegi cel mai bine.

Pariază doar când ai timp. Chiar dacă este o activitate de divertisment, pariurile sportive necesită o concentrare sporită și trebuie să le dedici o bună parte din timpul tău pentru a avea succes. Pariurile puse în grabă, după o analiză superficială a meciurilor, au șanse mici de reușită.

Analizează cu atenție meciurile. De ce este nevoie de timp? Pentru că o analiză corectă presupune o muncă laborioasă de colectare a informațiilor. Un parior  profesionist dedică acestei activități chiar și douăsprezece ore zilnic.

Analiza unui meci are două părți principale: partea statistică (clasament general, clasament acasă/deplasare, întâlniri directe, ultimele meciuri, ultimele meciuri acasă/ultimele meciuri deplasare etc.) și cea a informațiilor de context (echipe probabile, absenți, motivație, atmosferă, condiții meteo).

Vezi și:   Messi vs. Ronaldo: cine e cel mai bun din lume?

Ponturi pariuri găsești la tipsterii profesioniști, analizează-le cu atenție. În alegerea meciurilor pentru biletul zilei, oricât de bine te pricepi la pariuri, este foarte util să vezi ce ponturi au ales tipsterii profesioniști pe care îi urmărești. Nu le lua „pe tavă”, ci trece-le prin filtrul tău și vezi dacă chiar se merită să le folosești.

Deschide-ți cont la mai multe case de pariuri, pentru a avea mai multe opțiuni de pariuri și pentru a beneficia de cele mai bune cote. Orice detaliu contează. Unele case de pariuri au cote mai bune pe rezultat final, altele pe over/under, altele pe handicapuri asiatice ș.a.m.d.

Nu fi lacom. Nu pune mai mult de 2-4 selecții pe bilet, care să te ducă la o cotă finală între 3.00 și 5.00. Pentru moral și nu numai, este mai bine să ai un profit mai mic decât să fii pe pierdere. Există și așa-numita strategie a „Cotei 2”, în care sunt jucate doar bilete cu această cotă. Ele au șanse bune de reușită și nu e rău să îți dublezi banii de câteva ori pe săptămână.

Respectă managementul banilor. Este foarte important să adeptezi miza în funcție de risc. Pariorii cu experiență sunt de părere că miza maximă poate fi de  10% din bancă, pentru pariurile pe care le consideri „sigure”. Această miză scade o dată cu creșterea cotei finale. Poți avea mai multe zile proaste la rând. Dacă respecți managementul banilor, vei avea fonduri să te ridici din nou.

Dacă pui jumătate din bani sau tot bugetul pe un pariu, oricât de sigur ar fi el, mai devreme sau mai târziu vei avea contul pe zero.

Vezi și:   Meci fabulos făcut de Simona Halep și calificare en fanfare în semifinale la Indian Wells

Urmărește pariul și nu ezita să apelezi la Cash Out. Dacă ți-au ieșit 3 din 4 meciuri de pe bilet, iar al 4-lea urmează să se joace, este o soluție să închizi pariul. Majoritatea caselor de pariuri online oferă această posibilitate prin opțiunea Cash Out. Profitul este mai mic, dar ieși în avantaj. „Să te facă” ultimul meci pe bilet a fost dintotdeauna unul dintre coșmarurile pariorilor.

Citește pe SPORTescu și despre nebuniile lui Radu Banciu.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...