„Spune NU aberaţiilor lui Gigi Becali!”

Sportescu.ro demarează astăzi campania „Spune NU aberaţiilor lui gb!”.

Becali

Site-ul nostru nu va mai publica numele împrumutătorului Stelei, nu-i va reda declaraţiile aberante şi nu-i va mai arăta imaginea video sau foto. Ne vom rezuma doar la caricaturi cu acesta, la pamflete şi la materiale de atitudine, în care, după cum spuneam, nu-i vom mai pomeni numele.

Suntem într-un moment în care fotbalul românesc se duce spre faliment. Nu mai avem nevoie de personaje care ştiu doar să jignească, să umilească şi să batjocorească tot ce mişcă – parteneri, adversari, prieteni sau duşmani.

E nevoie de o altă atitudine în presă şi în fotbalul românesc. Vrem un fotbal curat şi corect, în care să se investească, nu să se caute doar “tunurile” şi banii cu orice preţ din Liga Campionilor.

Cluburile de la noi au nevoie de modele europene, în care o parte din banii investiţi rămân în organizaţie şi sunt direcţionaţi apoi spre dezvoltarea acesteia, spre transferuri şi spre sectorul de copii şi juniori.

Dacă scoţi din club tot ce a venit de la UEFA şi din transferuri, nu ai cum să progresezi, baţi pasul pe loc şi ajungi în situaţia Urziceniului, a Oţelului Galaţi, a CFR-ului şi, mai nou, a Stelei.

Revenind la cele scrise în debutul articolului: de azi, numele lui gb nu mai există în Sportescu. Îl vom publica, probabil, ca ştire, atunci când va părăsi Steaua.

E un demers pentru curăţenie şi pentru normalitate în fotbalul românesc. Aşadar, spuneţi NU aberaţiilor lui gb!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...