Manifestul suporterului stelist umilit: Dați-ne Steaua înapoi, ordinarilor!

Manifestul suporterului stelist umilit s-a născut din disperare și din lacrimi. Ne-ați furat echipa pe care o iubeam la nebunie, ne-ați furat amintirile și ne-ați sfâșiat sufletul!

manifestul
Suporteri stelisti, in tribuna.

Sătul de comunicate scrise cu greșeli de ortografie, sătul de războaie, sătul de declarații murdare și pline de ură!

Ăsta este un manifest născut din iubire, fericire, lacrimi și durere. Nu este creat in spatele TAB-ului la bere cu caporalii și nicidecum nu este creat în palatul de aur al „patronului” cu brânză de casă pe masă…

Mulți pleacă și vin, dar noi am fost mereu aici, încă suntem și asistăm din umbră cu lacrimi care curg pe obraz și au un gust al naibii de amar.

Textul ăsta nu este despre mine, este despre noi, despre tine, cel care ai crescut la două străzi de stadion. Despre cel ce a făcut autostopul prin vânt și ploaie și a parcurs zeci sau sute de kilometri cu frigul în oase pentru a se întâlni cu dragostea copilăriei.

Manifestul de față este despre ziua în care am pierdut totul, ne-am pierdut echipa, ne-am pierdut puterea să mai înțelegem cine are dreptate și cine nu.

Ne-am săturat de uniforme pătate și de bișnițari de Pipera!

Ne-am săturat de personaje lacome care își văd doar propriul interes.

Noi am urlat de bucurie la golurile lui Lăcătuș, am răsuflat ușurați la intervențiile curate făcute de Belo și am rămas mască la driblingurile geniale ale lui Ilie Dumitrescu, Aliuță și Sânmartean. Ne-am mândrit și ne mândrim în fiecare colțisor al lumii cu Steaua noastră.

Vezi și:   Cum pot cluburile din România să atragă fanii și cum pot fi aceștia fidelizați
manifestul
Fotografii: sport pictures.eu

Manifestul nostru: „Dați-ne Steaua înapoi, ordinarilor!!!”

Ne-am săturat de atitudinea de moșieri/boieri cu care ne tratați zilnic, de mizerie și decizii murdare, luate prin cele mai obscure birouri urât mirositoare. O să vă arătăm mereu cu degetul și o să vă reproșăm întotdeauna caracterul nesimțit și principiile jegoase cu care ne-ați ucis emoțiile și identitatea.

Voi ce ați făcut? Va spun eu!

Comuniștii ne-au luat pâinea de la gură, voi ne-ați luat o parte din suflet. Cu zâmbetul pe buze ne-ați umilit, ne-ați tăvălit prin noroi. Ne-ați murdărit amintirile și ați furat ultima fărămă de emoție si fericire care ne ajuta să uitam cât de greu este într-o Românie coruptă, plină de politruci și hoți.

Acum nu mai știm cum să adunăm de pe jos sufletele făcute bucăți din cauza fanteziilor bolnave pe care le aveți cu cel mai mare brand din România.

Nu o să vă iertăm niciodată!

Nici una dintre părțile implicate în acest razboi nu va reuși vreodată să ne reprezinte cu adevărat. Pe noi ne reprezintă doar „Unica și Magica” Steaua București. Steaua aia a oamenilor de rând, Steaua pe care o iubim, născută din ambitie, dăruire și dragostea primită de la suporterii care împărtășesc emoția culorilor roș-albastre. Pentru noi, Steaua București nu o să moară niciodată, ordinarilor!!!

Preferăm singurătatea în locul unei companii false.

Înainteeee, marș… La sectoare și lustruit de bocanci, înapoi la mulsul oilor și aroganța unui filantrop analfabet… Fotbalul e pentru cunoscători! Jos labele de pe Steaua București!!!

România, te condamn să faci dreptate și să îmi dai moștenirea primită înapoi, pentru  ca, la rândul meu, să o pot transmite mai departe copiilor mei.

Vezi și:   Supereveniment sportiv: 26.000 de alergători, public educat, multe poze pe facebook!

România, Steaua!!! Europa, Steaua!!! Campionii din Ghencea…

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

4 COMENTARII

  1. Din păcate se aplică fotbalului românesc în întregime. „Fotbalul” românesc e plin de personaje „spumoase” ,pline de sictir și caterincă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...