Nimeni nu se va mai îmbolnăvi de Covid. Virusul, somat de Talpan să își schimbe numele!

Nimeni nu se va mai îmbolnăvi de Covid, dacă temutul virus va pierde în instanță un inevitabil proces intentat de faimosul Florin Talpan. Deranjat de faptul că numele microbului este asemănător cu cel al tabletelor Cavit, cu care se îndopa în copilărie, justițiarul e pregătit de un nou război.

nimeni
Credit foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sfârșitul Covidului e aproape! Într-un exces de plictiseală, Florin Talpan își poate folosi Know-How-ul din războiul cu Becali pentru a-l obliga pe Virus să își schimbe numele.

Motivul? Numele microorganismului se aseamănă prea mult cu al tabletelor Cavit, care i-au marcat copilăria juristului, întărindu-i sistemul imunitar (niciun general nu l-a putut da afară din minister), memoria, vederea și, mai ales, spiritul justițiar.

„În timp ce număra semințele de mac de pe un covrig, il mio caro amico Florin și-a dat seama că această denumire Covid poate avea o influență negativă asupra consumului de Cavit. Dezvoltarea copiilor este pusă în pericol.

Cum să mai spună părinții: Trebuie să-ți dau Cavit! Dacă le iese altceva pe gură?”, ne-a povestit omologul italian care a obligat-o pe Juventus București să-și schimbe numele în Daco-Getica.

LILI-AC 19, noul pericol

Ca să nu mai fie pericol de confuzie, Talpan poate apela la o soluție simplă, aceea de a soma Covidul să își schimbe numele în LILI-AC 19.

Dacă planul îi va reuși, justițiarul va împușca doi iepuri deodată: se va răzbuna pe Lili, fosta prietenă din liceu, de care s-a despărțit cu scandal, și nimeni nu se va mai îmbolnăvi de Covid, pentru că virusul se va numi altfel.

Talpan va strânge în timp record patruzeci și nouă de geamantane pline cu documentație. Va demonstra că virusul ce sperie toată lumea nu este cel tradițional, transmis de la liliac, ci este o creație artificială, o clonă produsă ilegal într-un laborator. Posibil cu știința lui Viorel Păunescu și cu neștiința lui Victor Pițurcă.

Vezi și:   Avancronică Wimbledon 2021 (masculin): Multe variabile, o singură certitudine - Djokovic.

Automat, virusul își va pierde palmaresul și va fi obligat să plătească 37 de milioane de euro, pentru lunile în care a folosit denumirea Covid. Plus 1.400 de euro, cât a achitat avocatul pentru vacanța anulată din luna mai, din Antalya.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...