De ce pariurile sigure nu sunt atât de ușor de câștigat?

Deși există pariuri sigure, pentru a putea profita de astfel de oportunități, pariorii români trebuie să dispună de un capital important și trebuie să-și dedice mult timp pentru a inspecta piața pariurilor sportive în timp real.

Totodată, pentru că vorbim despre o metodă de făcut bani, automat vorbim și de un anumit grad de risc, ce atârnă de anumite detalii care, în anumite situații, nu pot fi ținute sub control.

Pariurile sigure au mai multe înțelesuri în lumea jocurilor de noroc online. Începătorii percep conceptul de pariuri sigure ca fiind acele ponturi luate de la diverși indivizi de pe Facebook și alte site-uri care pretind că dețin informații cu privire la meciuri aranjate.

De cealaltă parte, avem pariorii experimentați, care asociază termenul de pariuri sigure cu metoda de arbitrage, care presupune plasarea mai multor pariuri simultan la diverse case de pariuri online, cu scopul de a obține un profit garantat, indiferent de rezultatul final al respectivului eveniment.

Pentru a profita de o astfel de oportunitate de sure bets, pariorul trebuie să aibă fonduri în două sau mai multe conturi de pariuri online, deschise la operatori diferiți,  și să parieze concomitent, de exemplu, la prima agenție pe predicția „Peste 2,5 goluri”, iar la cealaltă pe pronosticul „Sub 2,5 goluri”. Astfel, indiferent de numărul de goluri care se vor marca, utilizatorul va câștiga un pariu și va realiza un profit, care de regulă este cuprins între 0,5% și 2%.

În teorie, sună bine și pare simplu, însă realitatea este ceva mai dură decât atât. Iată câteva dintre motivele pentru care pariurile sigure nu sunt atât de ușor de câștigat:

Vezi și:   Schimbările legislative din domeniul jocurilor de noroc aduc marii jucători pe piaţă  

Problema legalității practicării unei astfel de strategii nu se pune, însă cu toate acestea casele de pariuri online nu sunt de acord cu aceste practici. De aceea, utilizatorii care sunt depistați că ar face arbitrage vor fi limitați foarte rapid.

Chiar dacă la prima vedere o astfel de procedură pare să fie imposibil de depistat, află că operatorii colaborează cu diverși terți care pun cap la cap astfel de informații pentru a-i depista pe cei care fac arbitrage.

Așadar, pentru a reuși să realizezi venituri în mod regulat în acest mod, vei avea nevoie să pariezi de pe mai multe conturi și să tranzacționezi pe platformele de Betting Exchange.

Un alt minus pe care îl are aplicabilitatea acestei strategii este faptul că piața jocurilor de noroc online din România a început să fie reglementată începând cu vara anului 2015, iar numărul operatorilor licențiați la noi în țară la care putem paria 100% legal și fără nici un risc este destul de restrâns. De aceea, aplicațiile care furnizează informații în timp real cu privire la oportunități de arbitrage nu prea pot fi folosite cu succes în România.

Comunitatea pariorilor din România vă recomandă agențiile: Betano, Unibet, Netbet, Sportingbet și Betfair.

Chiar și dacă, să spunem, că un parior are acces la 19 agenții, pentru a putea profita de toate oportunitățile care se ivesc, trebuie să aibă fonduri disponibile în toate conturile deschise. De aceea, factorul financiar joacă, de asemenea, un rol foarte important în economia acestei metode.

Pe lângă toate acestea, mai pot apărea și anumite probleme de natură tehnică. Un surebet poate fi realizat din cel puțin două pariuri, însă există și cazuri în care poate fi vorba despre 3, 4 sau chiar mai multe pariuri.

Vezi și:   Ghinion teribil pentru Alibec! A dat două goluri, dar va absenta cu Fener. VIDEO

Ideea este că oricât de rapid s-ar mișca pariorul, pot interveni anumite situații neplăcute. Spre exemplu, se poate întâmpla ca actualizarea cotelor să aibă loc fix între plasarea biletelor la diverși operatori sau ca unul dintre site-urile operatorilor de pariuri cu pricina să intre subit în mentenanță imediat după ce pariorul a jucat o parte din pariurile necesare pentru arbitrage. Nu în ultimul rând, poate fi vorba despre clasica pană de internet, curent și așa mai departe.

Există numeroși practicanți de arbitrage care s-au mutat din țară pentru a putea avea acces la sute de site-uri de pariuri online, pentru a putea profita din plin de oportunitățile care se ivesc în fiecare zi.

Tu ai fi dispus să pleci din țară pentru a-ți mări șansele de câștig la pariuri sportive online?

 

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...