SPORTescu.ro, în top 3 articole virale, alături Sport.ro! Prosport.ro pe 5

SPORTescu.ro intră în top 3 articole virale, alături de Sport.ro și Prosport.ro, cu un articol care a fost urmărit de 1427 de cititori în primele 2 zile de la publicare. 94% dintre aceștia au venit de pe Facebook

sport-ro-sportescu-prosport-ro
Cu 32 distribuiri, 176 de comentarii și 107 like-uri, „Șprițangiii vechi și noi din fotbalul românesc” a fost al treilea articol din categoria „Sport” într-un top al celor mai viralizate subiecte în presa online: 20 – 26 iulie 2015, întocmit de refresh.ro și Zelist monitor – cea mai complexă și utilizată soluție de monitorizare social media din România, conform refresh.ro.

Topurile sunt realizate în funcție de scorul total oferit fiecarui articol, iar în cadrul determinării acestora au fost luate în considerare numărul de share-uri, comentarii, like-uri, numărul de Twitter trackback-uri, blog trackback-uri, precum și numărul de Twitter followeri ai emitenților.

Despre Zelist monitor:
Zelist Monitor, dezvoltat și implementat de către TreeWorks, reprezintă cea mai complexă și utilizată soluție de monitorizare social media din România, ce urmărește peste 65 000 de bloguri, comentarii de bloguri, peste 57 000 de conturi de Twitter, 1 200 de surse de presa online și comentariile a celor mai importante 28 de surse de presa online, peste 1 100 de grupuri de LinkedIn, cele mai importante 58 de forumuri românești și peste 50 de agregatoare. La acestea se adaugă peste 20 000 de pagini și grupuri publice de Facebook și mentionările expresiilor monitorizate din discuțiile publice ale celor peste 5 000 000 de utilizatori români de Facebook, peste 118 000 de canale românești de Youtube și 224 000 de comentatori români (utilizatori logați care au comentat cel puțin o singură dată începând cu data de 1 ianuarie 2010)„.

foto: captura de pe refresh.ro

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...