SPORTescu.ro, primul site care vă aduce noutățile instant!

În premieră pentru România, SPORTescu.ro vă prezintă un sistem prin care puteți avea aproape de voi, moment de moment, vedete, cluburi, jurnaliști celebri, din țară și din străinătate, dar și site-uri de sport din toată lumea.

sportfeed by sportescuNu mai e nevoie să deschideți zeci de „ferestre”, să pierdeți foarte mult timp căutând conturile sportivilor favoriți sau ale jurnaliștilor „cu  greutate”! Aveți totul în față, la un singur click! Și se actualizează instant!

A postat Cristiano Ronaldo pe facebook sau pe twiter, voi vedeți imediat. A postat Chipciu? Sunteți primii care află. Steaua, Dinamo, Barcelona, Rooney, Borussia Dortmund, Pele, Tolontan, Marca, Lipovan, Ronaldinho, Viitorul, L’Equipe, Gazzeta dello Sport, Eurosport, Times, BBC, Marca, Simona Halep, şi aşa mai departe!
Toți și toate sunt aici, pe www.sportescu.ro, în fața voastră, dați click unde vreți și aflați ultimele noutăți despre favoriții voștri!

Secțiunile actuale sunt Fotbal România – Jucători, Antrenori; Fotbal România – Cluburi, Organizații; Fotbal România – Stranieri; Fotbal Internațional – Jucători; Fotbal Internațional – Cluburi, Organizații; Squash România – Cluburi, Antrenori; Tenis România; Tenis Internațional; Publicații sportive din România și Publicații sportive internaționale.
Acestea vor fi îmbunătățite la intervale scurte de timp.

SPORTfeed este un sistem social media inovator, adaptat de echipa SPORTescu.ro, care vă ajută să fiți primii informați, să aveți imediat cele mai recente informații.

Și asta nu e tot!
Prin serviciul SPORTnotif, la care vă abonați printr-un singur click, primiți notificări pe Facebook cu cele mai citite articole.

Continuăm!
SPORTescu vă pregătește noi surprize! Rămâneți pe site și veți găsi nu numai articole de calitate, fără can-canuri și titluri mincinoase, dar și informații care vă vor ajuta să descoperiți mai ușor locuri de relaxare, săli de antrenament, terenuri și specialiști sportivi.

Hai în gașcă!
Înscrie-te pe site, la newsletter sau la SPORTnotif din meniu, și ai instant ultimele noutăți din toată lumea sportivă!

Să facem o scurtă incursiune:

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...