Alibec = Becali! Relația matematică dintre cei doi!

Băieții de la Troll Romania Fotball au găsit o relație „matematică” între Alibec și Becali. Numele de familie ale celor doi sunt formate din aceleși grupuri de litere! 

becalibec

Ce vă vine în minte pe loc atunci când spuneți „Alibec”? Că este cel mai bun atacant din Liga I? Că are probleme cu greutatea? Că ați citit că mănâncă multă ciocolată, că bea Coca Cola la doi litri și că fumează mult? Există și o față nevăzută a lui Denis Alibec: este foarte atent la relația cu fanii.

Lipsa unei strategii de marketing sportiv este un neajuns generalizat în țara noastră. Ca și cluburile, puțini fotbaliști români dau importanță relației cu fanii. Și mai puțini încearcă să își vândă imaginea, în vreun fel.

Controversat din cauza „viciilor”, de la consumul de țigări și șaorma până la fumatul în exces, Denis Alibec are și o față nevăzută. Este foarte atent la relația cu fanii. Comunică aproape zi de zi cu microbiștii, prin intermediul paginii de Facebook. Are grijă să infirme știrile false care apar în presă și să le confirme pe cele adevărate.

Tot acolo comentează și „miștourile”. Una dintre cele mai populare postări a fost cea în care s-a mândrit cu un fotomontaj al lui Troll Romania Football, care a pus jumătate de față a lui Gigi Becali și jumătate a lui Alibec, dar și o relație senzațională între numele celor doi. Iată ce a ieșit:

becalibec2

Tot pe pagina de Facebook, Alibec postează și fotografii în „exclusivitate”, cum sunt cele de la recuperarea de după efort. Poate că o asemenea transparență le-ar fi de folos și altor jucători, aflați, la un moment dat, în conflict cu fanii. Atenție, însă, la nuanțe.

Despre Alexandru Chipciu se spune că ar fi „tocmit” pe cineva să îi posteze periodic pe pagina de Facebook. Totul s-a întors împotriva sa atunci când jocul nu îi mergea deloc la Steaua, fiind fluierat de tot stadionul, iar omul își făcea datoria și tot posta. Suporterii Stelei s-au inflamat și mai tare și au lăsat comentarii: „Nu ți-e rușine? Nu joci nimic, dar stai toată ziua pe Facebook. Mai bine ți-ai petrece mai mult timp la antrenament. Ești praf!”…

În concluzie, e important și momentul în care postezi pe rețelele de socializare, dar și să nu exagerezi cu postările. Alibec e până acum în echilibru, dar nici nu are la Astra presiunea fanilor. Să vedem cum se va descurca la Steua, din iarnă!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...