Părerea specialistului: FCSB refuză cu obstinație să se apropie de oameni!

Părerea specialistului în business sportiv Cristian Gheorghe este că FCSB ar putea obține beneficii importante de pe urma suporterilor care au rămas alături de ea după pierderea mărcii „Steaua”, însă echipa lui Gigi Becali refuză să îi apropie pe fani. O împăcare FCSB – CSA ar fi în interesul tuturor, crede fondatorul Sports Business Academy.

părerea specialistului
Credit foto: sportpictures.eu

Cristian Gheorghe, unul dintre autorii manualului de marketing sportiv care se studiază în ASE și fondatorul singurei academii de business sportiv din Europa de Est acreditată la nivelul Uniunii Europene, este de părere că FCSB este văzută de cei mai mulți microbiști drept continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

„Din perspectiva mea, există mai multe categorii de suporteri. Dacă ne uităm la masa dură de suporteri care este alături de brandul Steaua din Liga a 4-a, aceia vor fi imposibil de adus alături de FCSB. Dar FCSB este la nivel național sub percepția echipei care e continuatoarea Stelei București, câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni”, ne-a spus specialistul în business sportiv,

FCSB face încă audiențe mari

Părerea lui Cristian Gheorghe este că FCSB umple stadioanele atunci când joacă în deplasare și își exprimă mirarea că oficialii clubului finanțat de Gigi Becali nu fac nimic pentru a monetiza acest capital de simpatie: „FCSB refuză parcă cu obstinație să se apropie de oameni. Nu fac pașii care trebuie pentru a se apropia de suporteri, cu atât mai mult cu cât suntg urmăriți în continuare de foarte mulți oameni. Audiențele sunt 100% alături de ei! Tot ce trebuie să facă este să îi accepte pe fani în viața lor”.

Vezi și:   Sorin Pop, fost fotbalist la Viitorul Oradea și fost internațional de juniori la naționala României, a decedat la doar 40 de ani!
Credit foto: facebook.com/ghcristian

Cristian Gheorghe a vorbit și despre CSA Steaua, considerând că echipa Armatei nu se poate ridica la înălțimea brandului pe care îl are în competiție cu FCSB, întrucât gruparea din Liga I este mult mai puternică din punct de vedere financiar: „Cele mai multe tranferuri din România le face FCSB, investiții în tineri jucători, cumpără de la celelalte echipe din Liga 1, adică banii rămân în fotbalul românesc. În momentul în care se vor uita la brandul Steaua București, oamenii vor dori să depășească ceea ce face FCSB. Iar acum sunt foarte departe. Este greu, presiunea este uriașă”.

În concluzie, așa cum spune și creatorul SBA, o mutare indicată ar fi împăcarea dintre cele două părți, o împăcare despre care s-a vorbit, dar spre care nu s-a făcut încă niciun pas concret.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...