Meme mai așteaptă: Becali ochește alt director sportiv. Contract pe 80 de ani!

Meme Stoica mai are de așteptat: Gigi Becali a pus ochii pe alt director sportiv, căruia vrea să-i ofere un contract pe 80 de ani!

Foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Obrăznicia lui Narcis Răducan, care a gândit cu creierul său, a fost picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali. Stăpânul de la FCSB vrea un director sportiv care să asigure ordine și stabilitate la echipă, iar acela nu este nici măcar Meme Stoica.

Pentru ca indicațiile dinspre lojă să fie transmise întocmai pe banca tehnică, noul director sportiv al vicecampioanei poate fi un papagal din rasa Cacadu, renumit pentru longetivitatea sa. Gigi Becali ar fi pus ochii pe o astfel de pasăre în timp ce se uita la Animal Planet.

Direct de pe Copacabana, puțin mai mic decât Elton, omul lui Meme!

„Nea Gigi a ajuns mai devreme în fața televizorului și a prins sfârșitul unei emisiuni cu papagali. I-a plăcut de unul cuibărit în palmierii de pe Copacabana și așa i-a venit ideea. Am dat câteva telefoane. E tobă de fotbal și mai are de trăit minim 80 de ani”, ar fi putut spune Luțu, dar nu i-a trecut prin cap să spună așa ceva.

Puțin mai scund decât Elton, papagalul ar urma să stea pe banca tehnică, cu o cască microscopică în ureche, și să repete toate comenzile transmise de stăpân. Se vor evita, astfel, episoadele gen „telefonul fără fir”, când Becali a dat ordin să iasă Coman, iar Mache a înțeles Man, din cauza vacarmului făcut de cei doi suporteri din spatele băncii tehnice.

Meme
Foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Prin contract, păsarea nu va avea voie să fie lăudată de presă mai mult decât Gigi Becali, în cazul în care echipa va performa, și nici nu se va opune unor transferuri: „Dacă zic că Burcă e bun, papagalul nu o să spună că nu e bun, poate doar un papagal care nu e de acord cu mine. Îl dau afară și iau altul”.

Nimeni nu îl mai poate opri!

Din cauza faptului că formația de start a fost una logică în cele zece meciuri fără înfrângere, gurile rele spun că Becali nu a mai putut să își impună inovațiile tehnico-tactice în fața cuplului Vintilă – Răducan. Potrivit gsp.ro, la un moment dat, a cerut ca Ionuț Panțîru să joace vârf împins, dar dorința i-a fost ignorată.

Cu noul director sportiv va fi mult mai ușor, iar latifundiarul este gata să pornească o adevărată revoluție în fotbal.

„O să joc cum a jucat Manchester City cu Atalanta, cu jucător de câmp în poartă. Fundașul central o să fie și portar, în felul ăsta vom avea un om în plus în atac. O să vedeți, o să joc în sistem 3-3-5, pe atac, să vin la meci ca la teatru. Spulber tot, și pe Barcelona, și pe Real Madrid, și pe naționala Spaniei și pe-a Franței”, s-ar fi dezlănțuit patronul.

Florin și Florinel – fundași!

Becali nu s-a putut stăpâni și a dezvăluit primul „unsprezece” din meciul cu FC Voluntari: „În poartă și fundaș central o să joace Tănase, pentru că scoate faulturi în atac. Mai sunt doi fundași laterali: Man pe stânga și Florinel pe dreapta. O să iau 40-50 de milioane pe ei, mai rar vezi atacanți care să joace bine și fundași. Ia bagă-l pe Mbappe în apărare. Poate? Nu poate! La mijloc: Oaidă, „Lampard” și polonezul ăla… Ciorbinsky. În atac: Panțîru, Planici, Moruțan, Soiledis și… Gikiewicz ăla, de care Meme mi-a spus că e jucător bun, dar nu a fost folosit pe postul lui, trebuie să joace atacant”.

În cazul absurd în care noua tactică nu va funcționa, Becali ar avea pregătit planul B pentru hegemonia în Liga I: pe locul fostei Avicola din Iași, va construi o fermă de cârtițe.

„Vom avea o cârtiță la fiecare club, cum a avut Craiova cu Dinamo. La CFR vrea să trimită vreo 4-5, pentru că bursucul e deștept și a instalat un scut anticârtițe. Mai greu o să fie în Liga Campionilor, deoarece cârtițele nu știu limbi străine”, s-a lamentat un expert în spionaj, chemat de urgență la Palat.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...