Golofca e disperat: a făcut intoxicație de la parizer. Ce se întâmplă cu frumoasa lui freză

Exilat de Gigi Becali în apartamentul în care locuiește în București după expedițiile nocturne pe care le-a avut, Cătălin Golofca a primit săptămâna trecută vizita lui Luțu, care i-a adus două kilograme de parizer.

Credit foto: STEFAN CONSTANTIN / SPORT PICTURES

„El era deja cam vagabond… A venit la București și credea că toate curvele vor fi ale lui! I-am zis că nu mai are voie să iasă din casă, nu are voie să se mai ducă nici măcar la restaurant. Dacă vrea să mănânce, să mănânce la el acasă, nu în oraș! Când a venit la București și a văzut atâția fani, atâția bani și atâtea femei, a înnebunit. Să mănânce acasă parizer cu pâine. Dacă l-am văzut încă o dată în restaurant, adio!”, a spus Becali la DigiSport.

„Cătăline, ăsta e ordinul lui nea Gigi. Nu mai ieși din casă, pe mine m-a pus badigard la balcon și pe Mache la ușă. A zis să stai în casă și să mănânci numai parizer cu pâine”, i-a transmis Luțu ordinul patronului.

Golofca, băiat de la țară, tocmai golise o sticlă de parfum Calvin Klein pe cămașa neagră cu picățele roz și voia să meargă la o întâlnire. Ieri a simțit un fior și s-a îndrăgostit de primele patru fete pe care le-a zărit pe stradă.

E drept că pe una a văzut-o mai întâi de la spate și și-a dat seama apoi că e măturătoare și că are vreo 50 de ani, dar lui tot i-a plăcut. Avea un farmec aparte, mai ales că îi lipseau vreo șapte dinți din față, iar lui îi e frică de mușcături. E singurul impediment care îl împiedică să nu fie un adevărat gigolo.

Vestea că e exilat la domiciliu a venit ca o lovitură de măciucă pentru micuțul fotbalist. A intrat în depresie și s-a apucat să mănânce parizer. Mai întâi, a luat sictirit o felie, apoi pe a doua și, încet-încet, a început să-i placă, așa că în două ore terminase primul calup. Mânca de nervi că ratase întâlnirile vieții lui.

Fără să-și dea seama, a trecut la al doilea calup și a simțit așa, dintr-o dată, că-i explodează fața. S-a uitat în oglindă și a căzut instantaneu în fund. Era plin de bășicuțe roșii pe frunte, pe obraji și pe bărbie. Freza, care-i ajungea până la nas, îl deranja acum, îi dădea mâncărimi, așa că, a doua dramă a zilei pentru el, a fost nevoit să și-o tundă. A plâns și s-a uitat la bucata de parizer rămasă, dar a reușit să se abțină în ultima clipă, chiar când ducea o felie la gură.

Când s-a trezit dimineață, a realizat dimensiunea dezastrului. Ratase întâlnirile, își tăiase minunata freză, era plin de bube. S-a îmbrăcat rapid și a vrut să se ducă la antrenament, numai că Mache era la ușă, nu l-a lăsat să iasă. A vrut să sară de pe balcon, dar Luțu înfipsese țepușe în pământ! Noroc cu parizerul! L-a mituit pe Luțu cu bucata rămasă și a sărit.

La antrenament, au râs toți de el, asta-i mai lipsea… Dar și-a făcut o promisiune: de acum, fără freză, fără gagici, doar cu fotbal! Gândul i-a fugit imediat la parizer.

Acest articiol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Citește și despre scenele supranaturale din vestiarul naționalei.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...