Mărinimie marca Becali: ar putea să-l lase pe Vintilă să facă o schimbare!

Mărinimie marca Gigi Becali: ar putea să-l lase pe Bogdan Argeș Vintilă, așa-zisul antrenor al FCSB, să facă o schimbare la 5 meciuri!

marinimie
FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

S-a decis: în meciurile rămase de jucat din acest sezon de Liga I, fiecare echipă va avea voie să facă cinci înlocuiri de jucători, în trei momente de întrerupere ale meciului. Principalul beneficiar al modificării regulamentului este Gigi Becali, care va avea ocazia să își demonstreze (ne)princeperea de cinci ori într-o partidă.

Într-un exces de mărinimie, finanțatorul lui FCSB l-ar fi sunat pe Bogdan Argeș Vintilă, promițându-i că îl va lăsa și pe el să facă o schimbare. O dată la 5 meciuri!

Cineva a visat că purtătorul treningului A1 a izbucnit în plâns. Când s-a liniștit, a scris pe Twitter că, în sfârșit, se simte antrenor. A șters postarea după ce și-a dat seama că Becali glumea.

Mache își ia acumulator extern pentru telefon

Se mărește volumul de muncă pentru Mache, cel care are misiunea să preia prin telefon indicațiile tehnico-tactice dinspre lojă. „Deja se pregătește. S-a așezat la coadă în fața unui magazin online, ca să își cumpere un acumulator pentru mobil, de mărimea unui frigider”, s-a scris cu graffiti pe un perete de Facebook.

marinimie
FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Totuși, lui Becali nu i se pare normal să fie constrâns să facă toate cele cinci modificări doar în trei momente de întrerupere ale jocului. Întărâtat de întărâtătorul   Nadu Raum, el își va ieși din minți indirect, la tv, și va cere dispensă de la LPF: „Ce trei momente? Cum trei momente? Eu nu am citit de așa ceva! Așa scrie? Să fie sănătoși! Euuuu suuunt Gigiii Becaliii. Fac când vreau eu schimbările… Păi așa, nu-l mai las pe Vintilă să facă schimbarea aia…”

Vezi și:   Topul celor mai urmărite 10 cluburi europene pe rețelele de socializare

Înlocuire inversă!?

Seria dispenselor exclusive pentru finanțatorul FCSB ar mai putea cuprinde dreptul de a se răzgândi și de a face invers înlocuirea, dacă jucătorul trimis pe teren nu joacă bine.

Se studiază și posibilitatea de a cumpăra două schimbări din cele rezervate adversarului, astfel încât fecesebiștii să beneficieze de 7 modificări! Și chiar de dreptul de a schimba liniile, ca la hochei. În felul acesta, veșnica vicecampioană va putea rula tot lotul. „Ar fi un lucru extraordinar. Până acum, domnul Becali a schimbat liniile doar în sensul că i-a pus pe mijlocași să joace fundași”, va observa Mihai Stoichiță.

Dan Petrescu a citit știrea pe un site de Fake News, unde scria că regulamentul se schimbă în sensul că echipele vor avea voie să primească cinci penalty-uri pe meci. Bursucul a sărbătorit cu un măr fermentat, rostogolindu-se apoi necontrolat, pe iarba din fața casei, timp de 90 de minute, plus prelungiri.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul intră în Comunitatea SPORTescu de aici și distribuie-l către prietenii tăi. Poate și ei vor să-l citească. Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articolul respectiv.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...