Gigi Becali își dă lovitura: cuplu de vis pe banca tehnică

Gigi Becali își dă lovitura: de la anul am putea vedea un cuplu de vis pe banca tehnică a FCSB, format din Luțu 1, adică Ionuț, și Luțu 2, adică Meme Stoica. În cazul în care și acest experiment va eșua lamentabil, „roș-albaștrii” vor fi antrenați chiar de o marionetă.

Gigi
Credit foto: sportpictures.eu

„Vă spun în premieră: în cel mult un an o să-l vedeți pe Luțu antrenor la FCSB. Acum își ia licența. Ce dacă n-are experiență? O să mai fie pe-acolo pe la antrenamente și Meme, și staff-ul tehnic”, a declarat Gigi Becali după înfrângerea (1-2) în fața Universității Craiova, eșec pe care, de altfel, și l-a asumat.

Deși anunțul are toate trăsăturile unei glume (Luțu începându-și cariera de antrenor direct la cel mai titrat club al României, învățând meserie de la Meme Stoica), Becali a fost cât se poate de serios. Inevitabil, Ionuț Luțu va fi „principalul” lui FCSB.

Numele secundului a fost dezvăluit în premieră de Mircea Rednic, care a spus că „Meme Stoica este Luțu 2”. Așadar, lui Ionuț îi va reveni treningul pe care scrie „L1”, iar lui Meme treningul cu „L2”.

Gigi Becali deschide o școală de antrenori pentru patronii de cluburi!

„Cu Luțu antrenor, spulberăm Barcelona! Lui nici nu e nevoie să-i spun echipa și schimbările. A stat atât de mult timp pe lângă mine, că îmi ghicește gândurile. Bine, dacă o să fac în continuare transferuri proaste pe bani mulți și dacă o să fac praf toate meciurile, pentru că nu mă pricep la fotbal, îl dau afară și pe el”, s-ar fi confesat Becali, care are de gând să deschidă o școală de antrenori pentru patronii de cluburi.

Luțu nu va sta pe banca tehnică, scaunul său urmând a fi montat în lojă, în spatele scaunului finanțatorului. „Ionuț va fi într-o poziție foarte dificilă. Nu o să poată vedea terenul din cauza scaunului pe care va sta Becali, iar televizorul este exact deasupra capului, deci va trebui să stea cu gâtul strâmb 90 de minute plus prelungiri”, a dezvăluit metodistul clubului.

Dacă și experimentul Luțu va eșua lamentabil, pe banca tehnică a lui FCSB va lua loc chiar o marionetă. Gesticulația va fi asigurată de Gigi Becali, cu ajutorul unor sfori groase din lână, iar indicațiile tehnico-tactice vor fi strigate de Meme Stoica, trimis în acest scop la un curs de ventrilocie.

  • Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...