Curg ofertele: Becali a refuzat 1 milion de euro pe Meme Stoica!

Curg ofertele pentru fecesebiști. Becali a refuzat 1 milion de euro pentru Meme Stoica, așa cum chiar finanțatorul roș-albaștrilor s-a destăinuit unor jurnaliști de la cotidianul „După gratii”.

curg ofertele
Credit foto: Răzvan Păsărică/ sportpictures.eu

FCSB este în pericol să rămână fără jucători și fără staff administrativ din cauza ofertelor care au epuizat hârtia de la fax și au umplut până la tavan căsuța de email a clubului antrenat de Becali.

Înainte să îl vândă pe Niță cu 2 milioane de euro, latifundiarul a anunțat că a refuzat 10 milioane de euro pentru Andrei Vlad.

„Dacă se ofereau banii ăștia, l-aș fi dus pe Vlad în brațe, îmbrăcat bine, ca să nu răcească”, a comentat răutăcios Dani Coman, sugerând că Gigi ar brava. De fapt, pentru a nu fi catalogat drept mincinos, Becali nu vrea să vorbească despre toate ofertele primite. Unele sunt chiar incredibile.

Într-un monolog maraton la ceas de seară, patronul FCSB-ului i-ar fi mărturisit unui jurnalist de încredere că a refuzat 20 de milioane de euro pentru Gabi Enache. „Dacă cineva vrea să dea atâția bani pentru Enache, înseamnă că a văzut ceva la el. Poate că e cel mai bun fundaș dreapta din Europa. Fără 55-60 de milioane de euro, nu-l dau”, ar fi spus Becali, care a mai refuzat 40 de milioane pe Ovidiu Popescu, 66 de milioane pe Pleașcă, 118 milioane pe nou-venitul Dodel, 199,9 de milioane pe Florinel „Mbappe” Coman și o tonă de pastramă de oaie pe un jucător de la echipa a treia.

Ok, domnule Becali, dar de ce a plecat Niță pe numai 2 milioane? „Niță e portar. Sper să nu citească asta și cehii, dar posibil că-l dădeam și pe mai puțin. Într-o echipă de fotbal, portarul și antrenorul nu contează! Contează doar patronul și atacanții! Fără ei, nu poți să conduci cu 3-0 la pauză și să te uiți la meci ca la spectacol”.

Jurnalistul de la cotidianul săptămânal cu suspendare „După gratii” a aflat că nu numai jucătorii primesc oferte. FCSB a refuzat 5 milioane de euro pentru Mache Mânache și 1 milion pentru Meme Stoica, ultima ofertă fiind făcută de Penitenciarul Jilava, care nu se descurcă fără manager-jucător și dorește să-l repatrieze pe fostul locatar.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...