Misterul OZN-ului de la Târgoviște a fost elucidat: surpriză de proporții!

Misterul OZN-ului de la Târgoviște a fost elucidat! Extraterestrul filmat în timp ce se urca în farfuria zburătoare a revenit cu mesajul pe care nu a reușit să îl transmită în timpul întâlnirii de gradul III: FCSB = Steaua.

misterulÎn primele zile ale anului, un cetățean de bună credință a făcut public un clip video în care se vede clar cum un extraterestru iese dintr-o pădure dâmbovițeană și urcă în OZN-ul parcat regulamentar în buza copacilor. Imaginile au fost vizualizate de 3,2 milioane de pământeni în 28 de ore.

Toată lumea s-a întrebat ce anume căuta respectivul extraterestru în România, misterul fiind adâncit de faptul că ființa de pe altă planetă nu a lăsat niciun bilet de adio când a decolat spre înaltul cerului. Fiind site de sport, nu am dat mare atenție episodului. Vă puteți întreba, pe bună dreptate, ce anume ne-a determinat să ne schimbăm atitudinea față de subiect.

Ei bine, am aflat că vizita extraterestră a avut legătură strictă cu ce se întâmplă în fotbalul românesc. Am primit la redacție acest selfie făcut chiar în interiorul farfuriei zburătoare, împreună cu următoarele lămuriri:

„Salutare! Suntem extratereștrii care au vizitat România zilele trecute. Am venit cu intenții bune, dar ni s-a stricat GPS-ul și am aterizat lângă o pădure. L-am trimis pe XYZ7 să găsească un lan de grâu ca să putem scrie un mesaj important pentru omenire: FCSB = Steaua. Credeam că va fi o formalitate, țara voastră fiind cândva grânarul Europei. Nu a găsit. Când și-a dat seama că e filmat, a renunțat la misiune”.

Cum textul primit este foarte lung, facem un rezumat. Este de-a dreptul incredibil! Cei patru extratereștri au venit din anul 2057, pentru a-l anihila pe Florin Talpan, după modelul Terminator 1 și 2.

„În 2020, acest om a fost răpit de un extraterestru care i-a clonat creierul și uniforma și a început să ne dea pe toți în judecată. Noi am fost nevoiți să ne schimbăm numele farfuriei zburătoare. Ne-a cerut și palmaresul. Care palmares? Nu avem decât foi de parcurs!”, s-a arătat în scrisoarea primită de la omuleții verzi.

Extratereștrii au încercat de mai mult timp să îl avertizeze pe Gigi Becali despre ce va urma, dar mesajele lăsate în lanurile din diverse zone ale globului au fost scrise cu fontul greșit: „În loc să folosească Arial, BrusherScript sau Tahoma, cum era normal, cine s-a ocupat de asta a scris cu Geometrics, cu cerculețe și triunghiuri. Complicați în gândire, oamenii au citit tot felul de bazaconii. Mesajul era foarte simplu: «Gigi, atenție la Talpan, la Lăcătuș și la Meme Stoica!». Acum, sperăm să nu fie prea târziu”.

Celor patru le-a expirat viza pentru Calea Lactee și, din cauza birocrației de pe planeta lor, vor putea reveni pe Pământ abia în aprilie 2020.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...