S-a elucidat misterul: De ce vrea Dan Petrescu să plece din țară

S-a elucidat misterul din ultimele zile: unde vrea să plece de fapt Dan Petrescu și de ce. Destinația este exotică, dar Bursucul are garanția că va fi respectat.

Antrenorul CFR-ului e în pragul nebuniei pentru că echipa lui n-a mai primit penalty de patru etape și vrea să plece din țară!

Petrescu are o ofertă din Madagascar, de la Gigi Becali, unde acesta din urmă vrea să-și facă un campionat propriu. Latifundiarul, retras și el din fotbalul românesc și cu probleme cauzate de relația incestuoasă cu Armata română, a cumpărat de la Radu Mazăre, fostul primar demențial din Constanța, o bucățică de pământ de vreo 300 de hectare în țara africană.

Memelushu Fahafahana

Becali își va organiza aici propriul campionat, îl aduce pe Budescu să dea gol direct din Oceanul Indian, și pe Meme să fie șef de trib, că are moacă: „Budi vine sigur! Meme la fel! Abia așteaptă să se bronzeze pe aici și să se certe cu băștinașii. Aici îi vom spune Memelushu Fahafahana (n.r – în traducere: Meme Libertate). N-o să credeți, dar va lucra cu Dan Petrescu. Îl aduc și pe el! Hahahahahahaha! Dănuț Penalty mi-a pus o singură condiție, să primească cel puțin un penalty în fiecare meci. I-am zis că e competiția mea, fac ce vreau, așa că are garantat un penalty pe meci. Dacă vor fi două sau trei, asta vom vedea pe parcurs.”

FOTO: Razvan Pasarica / www.SportPictures.ro

Bursucul e superîncântat, pentru că ăsta e principalul lui scop în viață, să primească penalty meci de meci. El și acasă se supără pe nevastă-sa că nu îi dă penalty la masă: „Oricum, am mai lucrat cu Meme. Ne vom înțelege. M-am săturat de România. Dacă nu sunt respectat, plec și în Madagascar, nu e problemă. Sunt mulțumit acolo din punct de vedere penaltian, Gigi îmi dă și două hectare de teren lângă plajă. Ce să mai, paradis! Chiar nu mai știam ce să fac aici ca să primesc și eu un penalty… M-am tăvălit lângă banca de rezerve, că mă lovise doctorul cu o seringă, dar Hațegan cică acolo nu se dă penalty! Hai, nu zău? Ce arbitrii sunt ăștia? Ce-i învață CCA? Nu știu să interpreteze fazele, nimic, nimic.”

Poezie specială a lui Argăseală

Cel mai fericit în toată povestea este nea Vali Argăseală, care își va definitiva în Madagascar, într-un peisaj de vis, ultimul volum de poezii – Suflete calde (reamintim că primul volum a fost intitulat „Suflete reci”). Redăm în încheierea articolului nostru o strofă din poezia „Unde ești, Penalty-ule?”, dedicată lui Dan Petrescu:

Absența ta începe să mă doară,
Pun pleoapă peste pleoapă foarte greu,
Simt cum povara asta mă omoară,
Penalty-ul este Zeul meu!

Încerc să te închipui fără mine,
Zadarnic, că mă chinui fără rost
Și simt că-i imposibil fără tine
Penalty-ul este starea mea de bine!

Mă răscolesc în fiecare noapte,
Improvizez din ce mi-aduc aminte,
Vreau unPenalty, vreau, se poate,
Vino, iubite, din fluierul fierbinte!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...