Măsuri extreme împotriva lui Ionuț Popa. Jucătorii, arbitrii și spectatorii sunt în pericol!

Jandarmeria Română a anunțat măsuri extreme de securitate, pentru a împiedica o nenorocire la barajul pentru promovare/menținere în Liga I, dintre UTA și Poli Timișoara.

Gabriel Canu temperat de Ionut Popa in meciul de fotbal FC Voluntari-ACS Poli Timisoara din play-out-ul Ligii 1, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, miercuri, 25 mai 2016. Stefan Constantin / Sportpictures
Credit foto: Stefan Constantin / Sportpictures

Peste 500 de jandarmi bine antrenați îi vor păzi pe jucători, arbitri și spectatori de antrenorul Ionuț Popa, supranumit „Apocalipsa din Banat”.

Am apelat la un prezicător specializat în catastrofe sportive ca să ne spună dacă mustăciosul va putea fi domolit. Acesta a dat din cap: tragedia nu poate fi evitată.

„Îl văd pe Ionuț Popa ieșind de la vestiare îmbrăcat ca un luptător de box, cu cască, maiou, boxeri roz cu bulinuțe, prosop după ceafă. Are nasul roșu și bolborosește ceva. Parcă ar fi posedat. Un preot aflat în buza tunelului încearcă să execute o exorcizare, dar, cu un upercut bine țintit, Popa îl zboară direct peste graniță, în Ungaria”, a spus clarvăzătorul.

„Ok”, am spus, „dar cei 500 de jandarmi?”. „Au greșit adresa. În loc să meargă la Șiria, unde e meciul, s-au dus în Siria”, ne-a lămurit omul, continuând: „Ionuț Popa e dezlănțuit. I-a luat la pumni pe arbitri, pe spectatori, pe medicii de la salvare, pe vânzătorii de semințe, pe adversari și pe Henrique, de la echipa lui. Brazilianul strigă primele cuvinte în română învățate la Poli: «nu mai da, bre, nu mai da»!”

În mai puțin de 30 de minute, Popa îi pune pe toți la pământ. Sunt inclusiv victime nevinovate: doi săteni care își pasc caprele în apropierea arenei. „Ce să zic, măi, îmi pare rău de ei, dar mi-au venit pe dreapta”, va declara antrenorul reporterului Digisport, înainte să îl facăși pe acesta K.O.

Vezi si...  Știrile incredibile ale zilei: Șumudică a recunoscut că e turc de mic!

„În studioul central, Radu Naum a început să tremure. Nici Leonard Doroftei, invitat să comenteze meciul de baraj din postura specialistului, nu se simte prea bine. Ionuț Popa e clar mai în formă decât el. Își soptesc unul altuia, în același moment: ăsta vine la București, ca minerii!”, ne-a mai povestit prezicătorul.

Rugat să exprime o părere în legătură cu ce se va întâmpla la Arad, Gigi Becali a ținut cu lupul: „Cum să îl critic? Eu îi respect pe popi! Nu e un drogangiu, ca Daum. E un om care nu mai suportă să vadă atâta nedreptate în jur. Gata, m-am decis: Dică afară, Popa la Steaua!”

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să-l susții pe SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- lasă un comentariu mai jos;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

Loading Facebook Comments ...

LĂSAȚI UN MESAJ