Culmea parteneriatului: FRF se dezice de sponsori! :)

Culmea parteneriatului la FRF: oficialii se dezic de sponsori! Angajații nu au voie să vorbească despre pariuri, deși federația primește bani o grămadă de bani de la case de pariuri. Cum și consumul de alcool e un viciu, berea furnizată de un alt sponsor poate fi băută doar după calificarea la Mondiale, o dată la câteva decenii.

culmea
Credit foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

FRF este o instituție care dezavuează cu tărie obișnuințe antisociale precum pariatul sau consumul băuturilor alcoolice. De altfel, angajații ei nici nu au voie să vorbească despre aceste subiecte tabu, dovadă stând răspunsul dat de Departamentul de Comunicare la cererea unui site de pariuri de a face un interviu cu Adrian Mihalcea, antrenor secund la echipa națională: „Vă mulțumim pentru solicitarea dumneavoastră. Din păcate, vă anunțăm că domnul Adrian Mihalcea, antrenor secund la prima reprezentativă, având această funcție, nu poate acorda interviuri site-urilor de pariuri”.

Din acest răspuns nu se poate trage decât o singură concluzie: în viziunea FRF, industria pariurilor este una indezirabilă, cu care nu trebuie să te asociezi sub nicio formă. Logic, Răzvan Burleanu este rușinat de faptul că printre sponsorii naționalei este o casă de pariuri, iar sponsorul de nume al Ligii a 2-a, competiție organizată de Federație, este tot o casă de pariuri!

„Nu suntem infractori!”

„Tovarășul președinte a turbat când a prins-o pe casieriță jucând live pe un meci din Estonia. Era mai nouă și nu știa că noi nu trebuie să avem nimic de-a face cu pariurile, că suntem o instituție respectabilă, nu suntem infractori ca să avem astfel de hobby-uri”, a vorbit în somn un îndoctrinat de la departamentul de logistică al FRF.

Femeia a fost supusă oprobriului public în holul mare de la Casa Fotbalului, în huiduielile angajaților care purtau portrete ale lui Burleanu și pancarte prin care erau înfierate pariurile. Pentru a fi iertată, a donat tot ce câștigase, 4 lei grei, centrului de copii și juniori.

Un alt sponsor cu care le este rușine federalilor e un producător de bere. „Știm cu toții la ce tragedii poate conduce consumul de alcool. Avem voie să bem bere, cel mult una de 250 ml, doar după calificările la Campionatul Mondial. Un coleg de la protocol a fost la doctor și l-a găsit cu gâtul uscat. Dacă nu ne calificăm în Qatar, nu știu dacă mai scapă, din cauza deshidratării. Se fac, totuși, 24 de ani și jumătate de la ultima bere”, s-a lamentat băiatul de la logistică.

Platforma-program a lui Răzvan Burleanu prevede și combaterea ipocriziei, dar acest punct va fi abordat abia din mandatul 2022-2026.

  • Acest articol e un pamflet și trebuie tratat ca atare.

------------------------------
Dacă ţi-a plăcut articolul și vrei să susții SPORTescu, iți dăm cateva idei:
- folosim unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile afiliate, site-ul nostru primește un comision din partea magazinelor pe care le promovăm. Nu te costă nimic în plus și ai șansa să ne susții;
- intră în Comunitatea SPORTescu de aici;
- dă Share și transmite-l prietenilor tăi, poate și ei vor să-l citească.
Mulțumim.
----------
Acest articol este proprietatea SPORTescu.ro, fiind protejat de legea drepturilor de autor. Preluarea conținutului se poate face doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Loading Facebook Comments ...